facebook pixel

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Ljubljana okolica, Borovnica, Pako

60,0 €/m2
oglas za

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

  • photo_size_select_largeParcela: 714 m2
  • codeŠifra: PZ00381NN

Podroben opis nepremičnine

BOROVNICA, PAKO; posredujemo pri prodaji zazidljive parcele s površino 714 m². Dovoz na parcelo je iz glavne ceste, ki pelje v  Borovnico. Možna je gradnja 1 ali 2 stanovanjske prosto stoječe hiše (vaški tip ali sodobni). Maksimalni faktor zazidljivosti parcele namenjeni gradnji je 40%. V neposredni bližini je tudi priključek za vodo in elektriko.
Do Borovnice je cca 3 km. V tem kraju je zdravstveni dom z lekarno, pošta, banka, vrtec in šola ter dve trgovini, bencinska črpalka  Petrol. Kraj Borovnica je odlično povezan s prestolnico z vlakom, saj vlak vozi med tednom na cca 25 minut. Prevoz otrok v šolo je urejen s šolskim avtobusom. Tudi v kraju Pako je vrtec.

Odlična lokacija zemljišča za vse tiste, ki si želijo zgraditi svoj domu blizu prestolnice in hkrati odmaknjeno od nje. V primeru, da bi želeli imeti večje zemljišče, je možnost dokupa še preostalih dveh sosednjih parcel ( 587 m² in 846 m²)

Vabljeni na ogled in k nakupu od ponedeljka do sobote.

Prodajalčev ponudbeni pogoj: plačilo za posredovanje se razdeli tako, da kupec prevzame  plačilo v višini 2% od dosežene prodajne cene nepremičnine!    

    Hiter kontakt

    Nena Nikolič

    SVET REAL d.o.o.

    Morda bi vas zanimalo tudi: