facebook pixel

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Ljubljana okolica, Medvode

87.000 €
= 87 €/m2*

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

  • photo_size_select_largeParcela: 1001 m2

Podroben opis nepremičnine

Prodaja se zemljišče na izredni lokaciji, dostop do parcele neposredno iz asfaltiranega cestišča.Parcela je obdana z travniki, ter obilico gozda.Okolica omogoča sprehajalne poti za ljubitelje rekreacije,ob parceli je žuboreč potok, ki ne poplavlja. Na koncu parcele se nahaja vrtina,ki je globoka vodna vrtina 38m.

Parcela je zk urejena in na novo izmerjena, ima trenutno gradbeno dovoljenje za enostaven objekt v izmeri 100m² na paceli pa stoji nedokončan objekt v izmeri 100m² ter visine 6m in je kvalitetno grajen iz 20x20cm stebrov in leg.Streha je iz kvalitetnih nemških srešnikov.Sestoji iz dveh nadstropij.Na objektu je tudi priključek za elektriko 3x25 A.

Objekt je trenutno primeren za skladiščenje z manjso investicijo ,parcela ter objekt se lahko uporabljata kot prostor za oddih ali piknik prostor ob za oddih ali piknik prostor ob ureditvi okolice.   

Objekt je trenutno primeren za skladiščenje,parcela ter objekt se lahko uporabljata kot prostor za odih ali piknik prostor ob ureditvi okolice.    

    Hiter kontakt

    Sans nepremičnine, d.o.o.

    Morda bi vas zanimalo tudi: