facebook pixel
mojikvadrati.com logo

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Jugovzhodna Slovenija, Ribnica

165.900 €
= 135 €/m2*

Splošno

  • photo_size_select_largeParcela: 1228 m2
  • codeŠifra: JM1453

Podroben opis nepremičnine

Ribnica – Zazidljivo zemljišče v centru mesta

To čudovito zemljišče se nahaja v središču Ribnice, kot nalašč za tiste, ki imajo raje podeželje in še vedno želijo biti v bližini vse infrastrukture. Zemljišče leži na sončni lokaciji in ponuja mir in zasebnost.

Na zelo sončni lokaciji v osrčju narave ter vseeno blizu infrastrukture, prodamo zemljišče v velikosti 1.228 m2. Na zemljišču se dovoli gradnja ene ali dveh stanovanjskih stavb.

Pridobiti je potrebno gradbeno dovoljenje. Priključki za vodo in elektriko so v neposredni bližini posesti.

Primerno tudi za investicijo. Možnosti gradnje: Eno ali dvo-stanovanjske stavbe, 5 enostanovansjkih stavb, garažne stavbe, športna igrišča, drugi gradbeni inženirski objekti za šport, rekreacijo in prosti čas, gostilne, restavracije, točilnice, druge gostinske stavbe za kratkotrajno nastanitev, druge poslovne stavbe (samo v sklopu stanovanjskih stavb), stavbe za storitvene dejavnosti: samo v sklopu stanovanjskih stavb in nestanovanjske kmetijske stavbe ter druge enostavne in manj zahtevne objekte.

Zemljišče nudi zasebnost in možnost preživljanja v naravi.

V okolici je veliko sprehajalnih ter kolesarskih poti.

Vsa infrastruktura se nahaja v neposredni bližini oz znotraj 1 km. Ljubljana 40 km, Grosuplje 30 km, AC priključek 35 km.

Prodajalec kot pogoj za sklenitev kupoprodajne pogodbe izpostavlja, da mora kupec prodajalcu povrniti del stroškov prodaje nepremičnine v višini 2% pogodbene cene + DDV

Hiter kontakt

Janja Mikuž

AGENCIJA ELITE d.o.o.