facebook pixel

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Ljubljana, Bežigrad

700 €/mesec

Splošno

  • reorderVelikost (bruto): 48 m2
  • date_rangeZgrajeno: 2005
  • codeŠifra: OS98889236AZ

Značilnosti nepremičnine

  • Dodatno
    check Klet

Podroben opis nepremičnine

-

V priljubljeni ljubljanski mestni četrti Bežigrad - Župančičeva jama, vam v najem ponujamo atraktivno 2- sobno stanovanje v večstanovanjski stavbi, zgrajeni v letu 2005. V bližini se nahaja vsa potrebna javna infrastruktura in mestne zelene površine, center mesta pa je na dosegu roke.

Stanovanje v izmeri cca 48 m2 se nahaja v 1. od skupno 7 nadstropij objekta. V l. 2020 je bilo temeljito gradbeno obnovljeno, vključno z vsemi inštalacijami, zaključnimi tlaki in sanitarno opremo. Okna so aluminijasta in imajo notranje žaluzije. Stanovanje je popolnoma opremljeno z zelo kakovostno in sodobnim trendom prilagojeno notranjo opremo

Osrednji del stanovanja predstavlja moderen in odprt dnevno-bivalni prostor, ki združuje dnevno sobo, kuhinjo in jedilnico. Sedežna garnitura po potrebi omogoča dve dodatni ležišči v dnevnem prostoru. Minimalistična kuhinja čistih linij se zelo premišljeno vklaplja v celoten koncept prostora, k sodobnemu videzu le-tega pa prispevajo tudi moderno opremljen jedilni del, spuščen strop in atraktivna osvetlitev. 

Dizajn spalnice odgovarja temeljni funkcionalnosti spalnega prostora, saj se v njej nahajata kakovostna postelja z drsno omaro, dodatno pa je zagotovljen tudi stenski televizijski sprejemnik (prvi se nahaja v dnevnem prostoru). 

Kopalnica je z ozirom na svojo površino izjemno racionalno izkoriščena, saj se v njej nahajajo tako sanitarije, kot sodoben masažni tuš, moderen umivalnik in pralni stroj. 

Ob vhodu v stanovanje je domišljeno urejena tudi »predsoba« v obliki stene, preurejene za obešanje oblačil, vrata v stanovanje pa so zasnovana kot veliko ogledalo, s čimer je dosežen maksimalen izkoristek prostora. 

Stavba ima urejeno dvigalo in kletne prostore. Možnost najema garaže/parkirnega mesta v kletni etaži. Cena mesečnega najema garaže znaša 70 EUR

Ogrevanje objekta je urejeno daljinsko preko toplarne. Urejena je inverterska klimatska naprava. Mesečni stroški znašajo okvirno od 150 do 200 EUR. 

Stanovanje je takoj vseljivo.

Podrobno 3D predstavitev stanovanja si lahko ogledate na povezavi: https://my.matterport.com/show/?m=4vgJ18tvvsS

Lepo vabljeni k ogledu in najemu!


Hiter kontakt

RCN d.o.o.

RCN d.o.o.

Morda bi vas zanimalo tudi: