facebook pixel
mojikvadrati.com logo

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Ljubljana

850.000 €
= 3.197 €/m2*

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

  • photo_size_select_largeParcela: 265.9 m2
  • date_rangeZgrajeno: 1955
  • codeŠifra: b4df98d7

Podroben opis nepremičnine

-

V urejenem in mirnem delu Trnovega se nahaja zemljišče z izjemnim potencialom.

Trnovo je ena izmed bolj zaželjenih lokacij v Ljubljani, saj nudi neposredno bližino centra, hkrati pa je ravno dovolj odmaknjeno od mestnega vrveža, da omogoča mirno družinsko življenje. V neposredni bližini se nahajajo obrežje Ljubljanice, sprehajalne poti in seveda trgovine, pošta, banka, osnovna šola, avtobusna postaja in priključek na avtocestni obroč. Lokacija je razpeta med mestnim središčem z vsemi kulturnimi ustanovami in zatišjem narave ob Ljubljanski Špici.

Zemljišče je izjemno primerno za sodobno novogadnjo zasebnega investitorja, ki si želi zasebnosti in umirjenega bivanja na elitni lokaciji. Prav tako pa je seveda zemljišče izjemno primerno tudi za investicijo in gradnjo za trg. Iz lokacijske informacije izhaja, da je zemljišlu možno graditi nizke prostostoječe stavbe (eno in dvostanovanjske stavbe, dvojček) in nizke stavbe v nizu (vrstna hiša, atrijska hiša, verižna hiša), z maksimalno višino do 11m. Prav tako so dopustne tudi nekatere druge vrste stavb in objektov.

Na zemljišču z izjemnim potencialom se nahaja stanovanjska hiša letnika 1955, s čimer so zagotovljeni vsi infrastukturni priključki.

Nepremičnina je prosta vseh bremen.

Vljudno vabljeni na ogled!

Hiter kontakt

Anže Lenče

Rocco nepremičnine d.o.o.