facebook pixel

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Pomurska, Lendava

200.000 €
= 340 €/m2*
oglas za

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

  • reorderVelikost (bruto): 588 m2
  • photo_size_select_largeParcela: 590 m2
  • date_rangeZgrajeno: 1988
  • reorderEner. izk. G
  • codeŠifra: HP5126

Podroben opis nepremičnine

Lendava dvojček

V Lendavi v centru mesta je na prodaj poslovno stanovanjska stavba - grajena kot dvojček z dvema ločenima enotama.

V prvi stavbi  se v pritličju nahaja opremljeni gostinski lokal, ki zajema točilnico z uličnim vhodom, sanitarijami za goste, sanitarijami in garderobo za osebje s priročnim skladiščem. V kleti je kotlovnica, hladilnica in večje skladišče. Na ulični strani se lahko po celotni širini stavbe (12 m) uredi terasa.

Nad lokalom je stanovanje v dveh etažah. V nadstropju je dnevni prostor s kuhinjo in jedilnico, spalnica in kopalnica. V mansardi je večji prostor (45 m2), ki se lahko razdeli v dve ali več sob.

V drugi stavbi je v pritličju poslovni prostor (prodajalna) z uličnim vhodom, ki zajema dva prostora in sanitarije. V kleti je kotlovnica in večji prostor (shramba/skladišče). Nad poslovnim prostorom je delno opremljeno stanovanje v dveh etažah. V prvi etaži je kuhinja z jedilnico, kopalnica in dnevna soba. V mansardi sta dve spalnici in shramba.

 

Talne obloge:

Ogrevanje je s centralno kurjavo na kurilno olje. Vsaka stavba ima svojo centralno peč z rezervoarjem. Stavbno pohištvo je leseno. Strešna kritina je opečna.Vsaka stavba ima prav tako ločene priključke za elektriko .(industrijski in gospodinjski tok).

Oba dela imata svoj zadnji vhod v poslovne prostore in stanovanji. Dvorišče je ograjeno, ob hiši je tlakovano, preostalo je zelenica.

Priključki: elektrika, vodovod, kanalizacija, tel/internet.

Začetek/zaključek gradnje 1988/1990.

Pogoji prodaje: nepremičnina se prodaja kot celota z obstoječo opremo in pohištvom. Prevzem je možen takoj po končanem prodajnem postopku in plačilu celotne kupnine. Nepremičnina se ne oddaja v najem.

 

Spletna stran

http://www.lares.si

Hiter kontakt

Romana Johan

LARES NEPREMIČNINSKA DRUŽBA d.o.o.

Morda bi vas zanimalo tudi: