facebook pixel

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Hrvaška, Umag

139.125 €
= 4.375 €/m2*

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

 • reorderVelikost (bruto): 31.8 m2
 • expand_lessNadstropje: 2/3
 • date_rangeZgrajeno: 2022
 • reorderStanje: Novogradnja
 • reorderOpremljenost: Opremljeno
 • codeŠifra: PP30800KO

Značilnosti nepremičnine

  Podroben opis nepremičnine

  Predstavljamo Luksuzno letovišče Petram Resort & Residences (Savudrija, nedaleč stran od slovenske meje na severozahodnem delu Istre s pogledom na Piranski zaliv)

  Resort zajema skupaj 252 opremljenih luksuznih nepremičnin, od tega v aparthotelu 179 apartmajev, 55 vil in 18 stanovanj. 

   V aparthotelu je na voljo 179 apartmajev, s tremi vhodi povezanih s strešno teraso, kjer se nahaja 105 meterski bazen, restavracija in wellness. Lastniki nepremičnin bodo deležni deležni 24/7 urnega nadzora objekta ter številnih priložnosti zdravega življenskega sloga, uporabo bazenov, prevoza do zasebne plaže s koncesijo, uporabo ležalnikov, ponudbo wellness & SPA storitev, športnih objektov: dveh teniških igrišč, nogometnega in košarkarskega igrišča, luksuzne restavracija na strehi aparthotela, kavarne, trgovin znotraj kompleksa.

  Izbirate lahko med različnimi tipi nepremičnin: Studio, 2sobni, 3sobni in 4sobni, kvadrature od 33m2-116m2, cena z vključenim 25% DDV od 138.687,50 EUR do 730.812,50EUR – veljevnost cene do 30.5.2021

  Ponudba za STUDIO - APARTMA v velikosti 31,8 m2.  Cena z vključenim 25% DDV znaša 139.125 EUR – veljavnost cene do 30.5.2021.  Obvezen je dokup notranje opreme, obračuna se po m2 površine in znaša za manjše apartmaje 350 EUR/m2 + DDV. Obvezen je dokup parkirišča pred stavbo na zahodni strani Aparthotela. Cena zunanjega parkirnega mesta znaša EUR 8.000 +25% DDV.

  Mesečni stroški vzdrževanja letovišča so predvideni s pogodbo o upravljanju in znašajo 2,5 EUR/m2+DDV. V stroške so vključeni: vzdrževanje skupnih delov letovišča, stavbe in vrta, recepcija z varovanjem, zunanji in ogrevani notranji bazen, pristop k plaži,…

  Rezervni sklad: znaša 0,5 EUR/m2.

  Ograjeni resort poleg visokokakovostnih materialov,vrhunskim oblikovanjem, vzdrževanjem in upravljanjem  svojim strankam omogoča brezskrben počitek z vsem udobjem in storitvami, ki jih imate in bi si jih lahko želeli v dosegu roke. Z nakupom nepremičnine bodo lastniki deležni razkošja, sproščenih in nepozabnih počitnic ali zgolj  naložbe, ki jo bo upravljal izkušen konzorcij partnerjev preko njihove Petram blagovne znamke.V neposredni bližini golf igrišče Jadran z 18 luknjami, mnoge vinske in oljčne poti, izleti za kolesarje ter številna kulinarična doživetja Istre.

  Popusti:  

  5% popusta ob 50% plačilu ob podpisu predpogodbe in preostanek ob podpisu prodajne pogodbe   

  10% popusta ob 90% plačilu ob podpisu predpogodbe in preostanek ob podpisu prodajne pogodbe

  V sodelovanju z Gorenjsko banko Vam omogočamo ekskluzivne stanovanjske kredite za nakup izbrane nepremičnine v Petram Resort & Residences – z izredno ugodno obrestno mero

  Zaključek gradnje in pridobitev uporabnega dovoljenja je predvideno za konec junija 2022.  

  Za vse dodatne informacije smo vam na voljo.

  Kupec ne plača posredniške provizije!

  Hiter kontakt

  Ksenija Obed

  Ljubljana nepremicnine

  Morda bi vas zanimalo tudi: