facebook pixel
mojikvadrati.com logo

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Hrvaška, Pula

839.000 €
= 3.648 €/m2*

Splošno

  • reorderVelikost (bruto): 230 m2
  • photo_size_select_largeParcela: 510 m2
  • date_rangeZgrajeno: 2022
  • reorderEner. izk. V izdelavi
  • codeŠifra: 101145-246

Značilnosti nepremičnine

  • Dodatno
    check Atrijcheck Terasacheck Parkiriščecheck Pokrito parkirišče

Podroben opis nepremičnine

Posredujemo pri prodaji impresivne rezidence, ki se nahaja v majhni turistični občini Fažana, nasproti otokov narodnega parka Brijuni. Mirna ulica sredozemskega okolja z zagotovljeno zasebnostjo naredi lokacijo vile edinstveno.

 

Vila je od morja oddaljena le 900 metrov, gradnja se je začela v skladu z veljavnim gradbenim dovoljenjem, predvideni rok za dokončanje del in opreme pa je april 2022.

Sestavljena je iz dveh nadstropij s skupno površino 230 m2; pritličju in nadstropju in ga odlikuje odlična prostorska organiziranost notranjosti in zunanjosti.

V pritličju Living Zone izstopa kot center za bivanje in sprostitev, ki ga združujejo trije ločeni prostori, povezani v eno stično točko: dnevna soba, kuhinja in jedilnica. Od jedilnice in dnevne sobe se z odpiranjem premičnih aluminijastih sten osnovni bivalni prostor nevsiljivo nadaljuje v impresivno območje notranjega bazena.

Bazen je z vseh strani obdan s hedonističnimi prostorskimi segmenti; na eni strani poletna kuhinja z jedilno mizo, na drugi pa betonska klop za sprostitev, obložena z nepremočljivimi blazinami za počitek.

Pokrita terasa je v celoti obložena s skrbno izbrano italijansko keramiko, vpadljivi deli fasade vile pa so obloženi z italijanskim kamnom Travertin, srebrna različica, ki vilo zagotovo loči od množice podobnih na trgu.

Posebej pripravljena trata, katere zimzeleno zelenje zagotavlja avtomatski namakalni sistem, se uporablja kot terasa za sončenje na več mestih okoli vile. Poleg možnosti sončenja na zeleni površini vrta, skritega pred pogledi, je dodatno uporabljena velika nepokrita terasa nad bazenom.

Terasa je skrita pred očmi s steno ograje iz parapeta in zagotavlja možnost sprostitve z maksimalno zasebnostjo. Vila bo opremljena z vrhunskim dizajnerskim pohištvom in visoko kakovostno opremo, kupec pa je trenutno vključen v izbor vseh notranjih predmetov po njihovih željah.

Specifično notranjo opremo je zaznamovala svetla barva sten z naravnimi materiali, kot sta kamen in les. Tako so vsa nadstropja v pritličju in nadstropju, razen kopalnic, prekrita z visokokakovostnim parketom iz brušenega hrasta.

V pritličju prostornemu hodniku sledi kopalnica s tušem in tehnična soba. V tehnični sobi je nameščen celoten sistem BOSCH za talno ogrevanje in ogrevanje sanitarne vode, pralni stroj in električna omarica s krmilnimi sistemi za namakanje trate, alarmni sistem in video nadzorni sistem.

Vila se v zunanjost odpira z 11 metrov dolgim notranjim bazenom, uporablja najsodobnejšo tehnologijo čiščenja vode, ki temelji na elektrolizi soli brez klora, ki nenehno vzdržuje visoko kakovost vode in poenostavlja vzdrževanje bazena.

V zgornjem nadstropju so tri spalnice, od katerih ima masterbedroom garderobno omaro, v galeriji pa je prepoznaven dodaten dnevni prostor s kavčem in položajem za televizor v enem in pisalno mizo v drugem kotu. Ves prostor vile; pritličje in nadstropje sta popolnoma prekrita s toplovodnim sistemom talnega ogrevanja (vsi prostori), v predzimskem obdobju pa je ogrevanje možno tudi s klimatskimi pretvorniki.

Vsaka soba v vili ima svojo oblikovalsko notranjo invertersko klimatsko napravo Mitsubishi črna, model Kirigamin ZEN. Vila je opremljena z videonadzornim sistemom z možnostjo nadzora preko pametnega telefona, alarmnim sistemom, video domofonom, daljinskim odpiranjem parkirnih vrat, Wi-Fi sistemom.

Z najvišjim razredom posebnega nemškega fasadnega sistema STO; v rahlem zemeljskem tonu bo vila prejela visokokakovostno energetsko izkaznico A, ki vodi do udobnega življenja z minimalno porabo energije.

Vse odprtine na vili so od uglednih proizvajalcev; aluminijaste odprtine znamke SHUCO in PVC odprtine znamke GAELAN, vse s trojno zasteklitvijo in električno gnanimi polkni.

Dostop do vile je omogočen z asfaltne ceste, ograja ter vhod za pešce in pešce, ki jih poganja daljinsko voden elektromotor, pa so izdelani iz najbolj vročega okolju prijaznega kovinskega materiala Corten - nizkolegiranega jekla, ki v stiku z zrakom in vodo ustvarja edinstvena barva rje. Na zarjaveli goreči teksturi Cortena se nad profilom ograje dviga zimzelena zelena živa meja posebne barve - rastlina Fotinija, ki z rastlinskimi konicami osvaja v rastni sezoni.

Vrt je v ognjeni kombinaciji rjave patine Corten in rdeče fotinije, zasajene z avtohtonimi zelišči sivke, rožmarina in oljčnega lesa, sprednji del pred vhodom pa krasijo presenetljivi agavi. Dvorišče je osvetljeno s samodejno nadzorovano LED osvetlitvijo, na parkiriščih pa je vtičnica za polnjenje električnih vozil. Vila je zgrajena in opremljena z lokalnimi izvajalci in dobavitelji, ki delujejo in živijo na tem območju, stranki pa ostanejo na voljo za vse prihodnje storitve in morebitne nujne posege.Vsi podatki so zgolj informativne narave, pridržujemo si pravico do napak pri objavi.

Hiter kontakt

Barbara Lukan

CENTURY 21 Slovenija

Morda bi vas zanimalo tudi: