facebook pixel
mojikvadrati.com logo

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Jugovzhodna Slovenija, Mirna Peč

120 €/m2

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

  • photo_size_select_largeParcela: 5999 m2
  • codeŠifra: PZ11037JK

Podroben opis nepremičnine

-

MIRNA PEČ, gospodarska cona Dolenja vas, ulica Brezence,  prodamo investicijsko  zemljišče, površine 5.999,00 m2.   Zemljišče  je komunalno opremljeno in plačan primarni komunalni prispevek.  Celotna površina  je po namenu opredeljena kot zemljišče za industrijo. Nahaja se v prvi vrsti  ob avtocesti v smeri Ljubljana.  Dostopno je po urejeni priključni cesti naselja Mirna Peč na avtocesto. Teren je nasut in poravnan.

Območje je namenjeno za proizvodne, poslovne dejavnosti, trgovino in storitev. Industrijska stavba je lahko večja ali manjša prostostoječa enota, poljubno razgibana. Ne sme presegati višine 15 m, merjeno od kote urejenega platoja. Možna je izvedba ene ali več kletnih etaž. Parkirne in manipulativne površine ter zelenice se uredijo odvisno od potreb dejavnosti.  

Za ureditev območja je bil sprejet Odlok o občinskem podrobnem prostorskem načrtu Industrijska cona Dolenja vas (Ur.l. RS, št. 7/2012)

Lokacija:

Območje industrijske cone  se nahaja med naseljema Mirna Peč in Dolenja vas. Locirana je tik ob avtocesti Ljubljana – Obrežje, med Trebnjem in Novim mestom, izvoz Mirna Peč,  v neposredni bližini železnice.

Dodatno
Nepremičnina je vpisana v zemljiško knjigo in je prosta bremen. Kupec plača tudi davek.

Več informacij: 041 524 211 Jožica Kobe

Hiter kontakt

NNRN nepremičnine

NNRN Nepremičnine d.o.o.

Morda bi vas zanimalo tudi: