facebook pixel

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Gorenjska, Škofja Loka

242.000 €
= 2.440 €/m2*

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

  • reorderVelikost (bruto): 99.2 m2
  • date_rangeZgrajeno: 1511
  • date_rangeAdaptacija: 2021
  • codeŠifra: ENOTA-4

Značilnosti nepremičnine

  • Ogrevanje
    check Talno gretje

Podroben opis nepremičnine

-

Tri - sobno stanovanje obsega 99,20 m2 stanovanjske površine, nahajajoče v 3.nadstropju stavbe z galerijo, pripada mu še shramba v izmeri 3 m2. Stanovanje ima S-V lego. 

Na odlični lokaciji v mestnem jedru Škofje Loke za vas prenavljamo hišo zgodovinskega pomena, nahajajočo na naslovu Mestnem trgu 4. Homanova hiša je meščanski dvorec, ki je sestavljena iz treh poslopij. 

Razporeditev prostorov: stanovanje se nahaja v mansardnem delu stavbe z dodatno galerijo. Stanovanje predstavlja prostoren dnevno bivalni del z jedilnico, spalnica in velika kopalnica z walking tušom in skrbno izbrano keramiko. Iz dnevno bivalnega prostora vas v predel galerije vodijo stopnice, kjer pridobite dodatno otroško sobo. 

Poslovno – stanovanjski objekt višinskega gabarita je klet, pritličje, 1.nadstropje, 2.nadstropje, mansarda (K+P+1N+2N+M). V kleti se nahajajo shrambe, v pritličju se nahaja lokal ter trgovina in skupni vhod, od prvega do mansardnega dela se nahajajo stanovanja. 

Izbirate lahko med različnimi velikosti od 67,60 m2 – 114,90 m2 stanovanjske površine. 

Stavba je zasnovana z uporabo kakovostnih in trajnih sodobnih materialov. Glavni vhod v objekt je v pritličju na J strani objekta, kjer je tudi hodnik s stopniščem, ki povezuje vse etaže. Objekt je priključen na kanalizacijsko, vodovodno, električno in telekomunikacijsko omrežje. 

Finalni tlaki v dnevnih prostorih in spalnicah so izvedeni v hrastovem parketu, v kopalnicah so finalni tlaki ter stenska obloga izvedena v keramiki. 

Za ogrevanje prostorov bo povsod izvedeno električno talno gretje. 

Pred stavbo stoji mogočna Homanova lipa, ki je bila včasih namenjena psičkom grajskih dam, danes pa nudi prijetno senco gostom, ki se pridejo posladkat z domačimi sladicami. V tem dvorcu namreč deluje kavarna z več kot 150-letno tradicijo.

Ob restavriranju zunanjosti so se pokazale tudi freske srednjeveškega vojščaka in sv. Krištofa ter drugi okraski iz 16.stol.

Kupec ne plača provizije. Oglaševana cena že vključuje 9,5 % DDV. 

Stanovanja bodo vseljiva jeseni 2021. 

Vzemite si čas, pokličite nas in dogovorili se bomo za brezplačen ogled in morebitni nakup. 


Hiter kontakt

RCN d.o.o.

RCN d.o.o.

Morda bi vas zanimalo tudi: