facebook pixel
mojikvadrati.com logo

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Gorenjska, Škofja Loka

241.000 €
= 3.343 €/m2*

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

  • reorderVelikost (bruto): 72.1 m2
  • date_rangeZgrajeno: 1511
  • date_rangeAdaptacija: 2021
  • codeŠifra: ENOTA-5

Podroben opis nepremičnine

-

Na odlični lokaciji v starem mestnem jedru Škofje Loke smo za vas prenovili hišo zgodovinskega pomena. Homanova hiša je meščanski dvorec, ki je bil zgrajen leta 1511 in katerega zunanjost krasijo freske srednjeveškega vojščaka in sv. Krištofa ter drugi okraski iz 16.stoletja. Poslovno – stanovanjski objekt višinskega gabarita obsega klet, pritličje, 1.nadstropje, 2.nadstropje in 3.nadstropje. V kleti se nahajajo shrambe, v pritličju se nahaja kavarna in trgovina ter v nadstropjih 6 stanovanj. 

Stavba je zasnovana z uporabo kakovostnih in trajnih sodobnih materialov. Glavni vhod v objekt je v pritličju na J strani objekta, kjer je tudi hodnik s stopniščem, ki povezuje vse etaže. Objekt je priključen na kanalizacijsko, vodovodno, električno in telekomunikacijsko omrežje - optika. 

Tri - sobno stanovanjeobsega 72,10 m2 stanovanjske površine, nahajajoče najvišjem 3.nadstropju stavbe z dodano galerijo velikosti 42,80 m2. Stanovanje predstavlja prostoren dnevno bivalni del z jedilnico, spalnico in veliko kopalnico z walk-in tušom. Iz dnevno bivalnega prostora vas v predel galerije vodijo stopnice, kjer pridobite prostor za delovno mizo in dodatno otroško sobo. Stanovanju pripada še shramba v izmeri 3 m2. Stanovanje ima S-V lego. 

Finalni tlaki so izvedeni v hrastovem parketu in v kopalnici v keramiki. 

Za ogrevanje prostorov je poskrbljeno z električnim talnim gretjem z nameščenimi termostati v posameznih sobah. V kopalnici je dodatno nameščen tudi stenski električni radiator.

Kupec ne plača provizije. Oglaševana cena že vključuje 9,5 % DDV. 

Vzemite si čas, pokličite nas in dogovorili se bomo za brezplačen ogled in morebitni nakup. 

Hiter kontakt

RCN d.o.o.

RCN d.o.o.

Morda bi vas zanimalo tudi: