facebook pixel

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Jugovzhodna Slovenija, Novo mesto

275.625 €
= 2.630 €/m2*

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

  • reorderVelikost (bruto): 104.82 m2
  • date_rangeZgrajeno: 2023
  • codeŠifra: 5N_S1_03

Podroben opis nepremičnine

-

Nova stanovanja poimenovana REZIDENCE 66 bodo zgrajena na izjemno prijetni, mirni in zeleni lokaciji Jakčeve ulice, v objemu reke Krke, le streljaj od starega centra Novega mesta, ki se ponaša z bogato zgodovino in tradicijo.

REZIDENCE 66 so izrazito trajnostno naravnan projekt, ki z upoštevanjem mikrolokacije in sodobnih energetskih standardov za več generacij postavlja nove smernice bivanja.

Celostna in moderna zasnova s poudarkom na eleganci in dovršenosti zunanjega izgleda, bo omogočala visok bivanjski standard in užitek.

REZIDENCE 66 so kot balzam za dušo, ki Vam nudi celostno in dolgoročno udobje ter varnost bivanja, v višjih nadstropjih pa tudi najlepše razglede na Novo mesto in okolico…

V dveh modernih zgradbah bo skupaj le 66 stanovanj – REZIDENC, kar bo vsem stanovalcem omogočalo prijetno in lahkotno bivanje v večjih bivalnih enotah.

REZIDENCE 66 bodo imele, kot nadstandard v primerjavi z dosedanjo prakso gradnje v Novem mestu, dvigala, ki bodo stanovanja povezovala vse do lastniških parkirnih mest pod objektom, francoske balkone, talno ogrevanje in

lokalne rekuperatorje zraka, ki bodo vedno zagotavljali svež zrak, tudi ob zaprtih oknih.

Z nakupom novega stanovanja v REZIDENCE 66 zagotovite Vam in vašim najbližjim udobno bivanje tudi v tretjem življenjskem obdobju.

Za več informacij pokličite brezplačno številko 080 8118 oziroma obiščite spletno stran:  www.rezidence66.si


Hiter kontakt

ABC nepremičnine d.o.o.

ABC nepremičnine

Morda bi vas zanimalo tudi: