facebook pixel

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Podravska, Maribor, Spodnje Radvanje

1.100.000 €
= 3.667 €/m2*

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

  • reorderVelikost (bruto): 300 m2
  • photo_size_select_largeParcela: 600 m2
  • date_rangeZgrajeno: 2016
  • codeŠifra: PH4647029BJ

Podroben opis nepremičnine

Pozdravljeni,

Na  elitni lokaciji v Zgornjem Radvanju vam predstavljam eno najbolj energetsko varčnih novogradenj z lepim razgledom na Pohorje!    

KJE: Zgornje Radvanje – v neposredni bližini vse pomembne infrastrukture (trgovina, pošta, vrtec, šola, …) ter le nekaj korakov do pohorskih gozdov.

OBJEKTIVNI PODATKI: Po podatkih Gurs-a gre za novo nepremičnino, saj je letnik 2016, stoji na eni najbolj želenih lokacij v mestu Maribor in zagotovo pomeni pravo priložnost za vse, ki iščete moderno novogradnjo, z izredno učinkovitim energetskim faktorjem.

Hiša je etažnosti K+P+1, vsaka etaža obsega cca 100 m², ravno zemljišče pa meri 597 m². Grajena je z jeklom, opeko in betonom, debelina zidov v pritličju in nadstropju je 77 cm, v kleti pa 92 cm. Da gre resnično za edinstveno gradnjo dokazuje tudi dejstvo, da notranji ometi niso klasični, temveč so na podlago iz trstike nanešeni glineni ilovnati ometi. Fasada in streha je zasnovana s 15 cm debelim zračnim mostom, zaključni sloj fasade pa je narejen iz Blue velvet fasadne opeke. Ogrevanje hiše je urejno s talno toplotno črpalko, urejena je tudi lastna sončna elektrarna.

V prvem nadstropju na zunanji terasi je urejen tudi bazen, od koder se vam ponuja čudovit razgled proti Pohorju.

Vabim vas, da se spoznamo in si skupaj pogledamo to zanimivo nepremičnino.

Boris

 

  • 3

Hiter kontakt

Boris Ješovnik

Market center Omnis d.o.o.

Morda bi vas zanimalo tudi: