facebook pixel

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Ljubljana, Vič-Rudnik, Rožna dolina

1.100 €/mesec

Splošno

  • reorderVelikost (bruto): 81.3 m2
  • date_rangeZgrajeno: 1930
  • date_rangeAdaptacija: 2021
  • codeŠifra: OS98889265US

Značilnosti nepremičnine

  • Priključki
    check Plinovod
  • Ogrevanje
    check Plin

Podroben opis nepremičnine

-

Na iskani in atraktivni lokaciji v Rožni Dolini vas vabimo k najemu 3-sobnega staromeščanskega stanovanja, ki se nahaja v 1.nadstropju meščanske hiše, zgrajene leta 1930. 

Stanovanje je svetlo, prostorno in z okusno izbrano kombinacijo lesa, ohranjenih obokov, obnovljenih lesenih podbojev in notranjih vrat ter na drugi strani vgrajenih modernih materialov ustvari prijetno bivanje. 

Tloris stanovanja je funkcionalen in obsega prostoren hodnik z omaro, ki zakriva plinsko peč in nudi dodaten prostor za shranjevanje, spalnico, večji večnamenski prostor, kuhinjo z jedilnico in dnevno bivalnim prostorom z izhodom na prekrasno teraso obrnjeno na svetlo in sončno stran, ločeno kopalnico ter ločenimi sanitariji. Večnamenska soba se lahko uredi po želji najemnika kot druga spalnica, studio oziroma glede na potrebe najemnika. Kuhinja z jedilnico ima vse potrebne gospodinjske aparate (pečica, pomivalni stroj, hladilnik, zmrzovalnik,...). Izhod na prostorno teraso je iz bivalnega dela in obrnjen proti jugu kar v prostor povabi veliko dnevne svetlobe

Stanovanje obsega 96 m2 bruto bivalne površine od tega 81,30 m2 bivalne površine ter 14,70 m2 prostorne terase. 

Vsi prostori so stilno, minimalistično in visoko kvalitetno opremljeni, velik poudarek je tudi na okusno izbrani ambientalni razsvetljavi. 

Ogrevanje in priprava sanitarne vode je urejena preko plinske peči na mestni plin, kar predstavlja nizke stroške.

Lokacija in instrastruktura
Stanovanje se nahaja v neposredni bližini parka Tivoli in centra mesta ter nudi vso potrebno infrastrukturo za udobno in sproščeno bivanje. Parkirno mesto je zagotovljeno na dvorišču ob hiši. 

Njemodajalec želi stanovanje oddati dolgoročno paru, posamezniku in resnemu ter urejenemu najemniku. Cena mesečnega najema je 1.100 eur + stroški ter plačilo dveh varščin v višini eno mesečne najemnine. 

Vljudno vabljeni na ogled!

Pogoj najema: Stroški provizije za opravljeno storitev posredovanja se razdelijo na način, da najemnik plača provizijo v višini ene mesečne najemnine + DDV. 


Hiter kontakt

RCN d.o.o.

RCN d.o.o.

Morda bi vas zanimalo tudi: