facebook pixel

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Podravska, Juršinci

200.000 €
= 29 €/m2*
oglas za

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

  • photo_size_select_largeParcela: 7008 m2
  • codeŠifra: PZ460KT

Podroben opis nepremičnine

-

Juršinci - Dragovič, prodamo zemljišče v skupni velikosti  7.008 m2. Zemljišče je po namebnosti  kmetijsko zemljišče, v zgornjem delu  je en del  stavbno zemljišče. Na zemljišču stoji  klet - zidanica, ki je priključena na vodo, elektriko in telefon.  Zemljišče je zelo atraktivno in primerno za investicijo (izgradnja glumping-a  ali  kakšna druga dejavnost povezana s turizmom, možnost izvajanja raznih dejavnosti za starejše - v bližini je že dom za starejše,...). 

Leži   ob občinski asfaltirani cesti za Radgono in Radence v  naselju Dragovič, Juršinci (cca 12 km od Ptuja)  v naravi trenutno kot travnik/gozd. Parcela je nekoliko nagnjena in ograjena z živo mejo - smrekami.  Na zemljišče je možno dostopati iz zgornje ali spodnje smeri. 

Lokacija je izjemna saj zagotavlja popolno zasebnost, mir v neokrnjeni naravi, v neposredni bližini kolesarskih, pohodnih poti,.. stran od  vrveža in hkrati blizu vse infrastrukture, kar zagotavlja ugodno in kvalitetno bivanje in preživljanje prostega časa.

Le nekaj minut  oddaljeno od trgovine, zdravstvenega doma, doma za ostarele, osnovne šole, vrtca, avtobusa.  Zemljišče ima  urejeno lastništvo ter je prosto bremen. 

Odlična priložnost za investicijo!

Pogoj lastnika za sklenitev posla: kupec plača davek na promet nepremičnin v višini 2% prodajne cene oz. davčne osnove.


Hiter kontakt

ABC nepremičnine d.o.o.

ABC nepremičnine

Morda bi vas zanimalo tudi: