facebook pixel

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!
Dobrodošli na nepremičninskem portalu nove generacije mojikvadrati.com! K nam ste prišli iz stanovanja.org.

Ljubljana, Bežigrad

1.300 €/mesec

Splošno

 • reorderVelikost (neto): 72 m2
 • reorderVelikost (bruto): 144 m2
 • date_rangeZgrajeno: 0000
 • codeŠifra: OS30880SD

Značilnosti nepremičnine

  Podroben opis nepremičnine

  Za Bežigradom v bližini OŠ Danile Kumar oddamo atrijsko 4-sobno stanovanje. Ima 72m2 bivalne površine, 48m2 atrija in 24m2 kleti. Poleg stanovanje je tudi garaža na Bratovševi ploščadi 4min stran, in možnost parkiranja drugega avtomobila v okolici stanovanja.

  Stanovanje se nahaja v pritličju večstanovanjskega objekta s štirimi stanovanjskimi enotami. Stanovanje je mirno, prostorno in svetlo, saj je obrnjeno na vzhod-jug. Stanovanje obsega predprostor/hodnik, kuhinjo z jedilnico in dnevno sobo z izhodom na zeleni atrij, spalnico + dve sobi ter ločeno kopalnico in WC. Stanovanje je bilo v celoti obnovljeno leta 2012, določeno pohištvo je pa staro tudi manj kot dve leti. V stanovanju je po meri izdelano celotno pohištvo, v kuhinji je nov vgradni hladilnik in vgradni pomivalni stroj (oba kupljena v 2019), v dnevni sobi je novejša usnjena sedežna garnitura, v kopalnici je tuš. Povsod v stanovanju so velika okna, ki omogočajo veliko dnevne svetlobe in udobja.

  Ogrevanje je na radiatorje, predprostor in hodnik pa ima talno gretje. Poleg atrija je velika prednost stanovanja prostorna klet, ki kot shramba (za kolesa, smučarsko opremo itd.) služi tudi kot utlity prostor z novim pralnim strojem in sušilnim strojem (oba kupljena v 2019). Perilo se spusti po jašku iz stanovanja in pristane v kleti.

  V bližini stanovanja je vsa potrebna infrastruktura - postajališče mestnega potniškega prometa LPP, Avant2Go izposoja električnih avtomobilov, trgovina, pošta, banka, mednarodna šola, vrtec, igrišče za otroke, sprehajalna pot in izvoz na ljubljansko obvoznico. 

  Pogoj najemodajalca za sklenitev posla: najemnik prevzame v plačilo del stroška sestave najemne pogodbe, kar vključuje naslednja dejanja posrednika: izvedbo primopredaje nepremičnine in sestavo zapisnika, sodelovanje pri prepisu naročnin, pripravo in hrambo slikovnega gradiva, t.j. najemnik pri oglaševani najemnini plača 1300 EUR plus 22 % DDV.

  Hiter kontakt

  Sara Ducman

  Ljubljana nepremicnine

  Morda bi vas zanimalo tudi: