facebook pixel

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Ljubljana okolica, Vrhnika, Drenov grič

265.000 €
= 1.024 €/m2*

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

 • reorderVelikost (bruto): 258.9 m2
 • photo_size_select_largeParcela: 691 m2
 • date_rangeZgrajeno: 1984
 • date_rangeAdaptacija: 2021
 • codeŠifra: PS00717KM

Podroben opis nepremičnine

Posredujemo pri prodaji izjemno prostornega in svetlega, zračnega stanovanja na Drenovem Griču z izjemno bruto kvadraturo 258,9 m². Stanovanje ima šest sob, dnevno bivalni del z jedilnico in kuhinjo, shrambo, dve kopalnici, tri balkone, veliko pokrito teraso ter veliko klet s kurilnico ter kolesarnico.  Kvadratura stanovanjskega dela je je 212m² , pokrita terasa 16,5m², klet in kurilnica 16m² in trije balkoni s skupno površino 13.9m².  Stanovanju pripada še parcela 691m². Na parceli sta dve parkirni mesti, možna je ureditev dodatnih parkirišč. V objektu v naselju Drenov grič sta zgolj dve stanovanji! Nahaja se na koncu slepe ulice – mirna in sončna lega. 

Stanovanje je bilo v letu 2021 v celoti dokončano in se prodaja dokončano, brez opreme, vseljivo z dnem 1.7.2021. Nova so okna z roletami, obnovljeni sta obe kopalnici, prekitano in prebeljeno je celotno stanovanje,  nameščena so nova vhodna. 

Trenutno se zaključuje montaža novih notranjih vrat ter nameščanje novih talnih obloge po celotnem stanovanju. Terasa in balkoni so oblečeni v keramiko. Nameščene so nove vtičnice in stikala ter radiatorji. Kopalnici imata talno ogrevanje. Stanovanje ima lastno kurilnico na drva/pelete ali kurilno olje ter samostojno odjemno mesto za elektriko in vodo.

Stanovanje je lepo razporejeno, medetažno in s spalnimi deli ločenimi od bivalnih delov. .Možen je tudi dogovor za dokončanje stanovanja s pohištvom po meri ali serijskim pohištvom kuhinj in kvalitetnimi svetili.

Eno parkirišče je bilo pokrito. Nadstrešnica je bila odstranjena, lahko se jo postavi nazaj.

Sodobni tempo življenja in nastale razmere zahtevajo od nas tudi delo od doma ter šolanje na daljavo. Naši domovi postajajo pisarne, šole, prostori za študij in telovadnice, zato je pomembno, da jih lahko prilagodimo za naše potrebe. Večino časa prebijemo doma, zato moramo sobivati in za prijetno in nestresno okolje imeti tudi primerne pogoje – primeren prostor, KAR TO STANOVANJE VSEKAKOR OMOGOČA!

Dom je naše zatočišče. Zato se moramo v njem počutiti varno in prijetno. Imeti moramo svoj kotiček, prostor za umik. Pogled na kulturo bivanja se spreminja. Stanovanje mora biti dovolj toplo, dovolj svetlo. Stanovanje pogojuje načrtovanje družine, načina življenja, tudi kariere. Boljše ko se v nejm počutimo, bolj bomo uspešni na vseh področjih v življenju!

Pojmovanje kaj je kvalitetno bivanje se je v zelo kratkem času močno spremenilo. Obrobje Ljubljane z večjimi in cenejšimi nepremičninami in zelenim okoljem je naenkrat še bolj zanimivo za nakup. Tu lahko dobite za svoj denar večje stanovanje.

Stanovanje je zelo primerno tudi za tiste, ki si želijo skupnega – a hkrati ločenega bivanja s svojimi starši ali odraščajočimi otroci.

Kupci ne plačajo provizije!

 

Ugodna cena, vredno ogleda in nakupa.

Resnim interesentom predlagamo, da nas pokličejo za več informacij in termin ogleda!

Več nepremičnin iz naše ponudbe si lahko ogledate na spletni strani: www.renex.si

Za več informacij in BREZPLAČEN POSVET pri nakupu nepremičnine pokličite na 031 000 293!

 

 

 

  Hiter kontakt

  Ksenija Mihajlović

  Market center Omnis d.o.o.