facebook pixel
mojikvadrati.com logo

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Spodnjeposavska, Brežice

130.000 €
= 703 €/m2*
Kontakt

Koncepti d.o.o.

Koncepti d.o.o.

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

  • reorderVelikost (bruto): 185 m2
  • photo_size_select_largeParcela: 714 m2
  • date_rangeZgrajeno: 1700
  • date_rangeAdaptacija: 2000
  • reorderEner. izk. E
  • codeŠifra: 6420410

Podroben opis nepremičnine

-

Na jugovzhodnem delu Slovenije, ob vznožju Orlice, obkrožena z gozdovi, vinogradi in nasadi marelic leži majhna vas Pišece. V bližini so Čateške toplice, grad Mokrice,  zaradi bližine hrvaške meje in dobre avtocestne povezave je na dlani tudi prestolnica Hrvaške -  Zagreb. 

V osrčju vasi, na sončni lokaciji in zemljišču v izmeri 714 m2  je locirana stanovanjska hiša, katere izgradnja sega v prejšnja stoletja. Zasnovana  je v treh etažah, pri čemer ima spodnja etaža – klet, zaradi padajočega terena  v celoti svetlobno višino. V kleti, kjer so stropi velbani,  so spremljajoči prostori (dva večja in en manjši), shramba in prostor namenjen ogrevanju – centralna peč na drva, možnost ogrevanja na olje, 2000 l zalogovnik tople vode za dogrevanje.

V pritličju in mansardi je stanovanjski del stavbe. Pritličje obsega hodnik, jedilnico, kuhinjo, večji dnevni prostor, spalnico in kopalnico ter dva shrambna prostora. Terasa je bila prenovljena v dve dodatni sobi.

V mansardi je ločena stanovanjska enota, sestavljena iz dveh večjih prostorov, pri čemer je eden namenjen dnevnemu bivanju, drugi pa je s pohištvom pregrajen v dve spalnici. Med njima je kuhinja in kopalnica.

Stavba ima  javni vodovod, malo čistilno napravo, v izgradnji je optični kabel. Urejena je služnostna pravica dostopa, zemljiška knjiga je urejena.

Stavba ima pridobljeno uporabno dovoljenje, okna so bila obnovljena v letu 1986, v letu 1980 so bile obnovljene instalacije, v letu 2000 pa fasada.

Pogoj prodajalca pri prodaji je, da kupec plača 2% davek na promet nepremičnin.

Hiter kontakt

Koncepti d.o.o.

Koncepti d.o.o.

Morda bi vas zanimalo tudi: