facebook pixel
mojikvadrati.com logo

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Ljubljana, Vič-Rudnik, Vič

190 €/mesec

Splošno

 • reorderVelikost (bruto): 21.73 m2
 • date_rangeZgrajeno: 2021
 • reorderStanje: Novogradnja
 • reorderOpremljenost: Opremljeno
 • reorderEner. izk. B1
 • codeŠifra: S2

Značilnosti nepremičnine

  Podroben opis nepremičnine

  Skupnosti za mlade – Gerbičeva

  SAMOSTOJNO ŽIVLJENJE V NOVEM OBJEKTU NA GERBIČEVI


  Stanovanjski sklad RS vas obvešča, da je odprl vrata stanovanjske Skupnosti za mlade – Gerbičeva v Ljubljani, ki je namenjen vsem mladim med 18. in dopolnjenim 29. letom starosti, s ciljem povečanja osamosvojitve mladih.

  V objektu je 109 bivalnih enot s 171 posteljami. Bivalne enote za eno osebo so že oddane, z izjemo bivalni enot za gibalno ovirane osebe, ostajajo pa še bivalne enote za dve ali tri osebe. Mesečna najemnina za bivalno enoto za 2 osebi znaša po osebi 160 EUR in stroški 30 EUR. Mesečna najemnina za bivalno enoto za 3 osebe znaša po osebi 150 EUR in stroški 30 EUR.

  Vsaka bivalna enota je opremljena z mini kuhinjo, kopalnico, omarami, mizami, stoli in posteljami. Poleg opremljenih bivalnih enot je najemnikom na razpolago tudi souporaba skupnih prostorov in sicer jedilnice ter kuhinje, sejne sobe, pralnice in co-working prostora. Zaradi izjemne lokacije objekta se v bližini nahaja možnost uporabe javnega prometa, izposoje koles in parkiranja ter sama bližina središča mesta v oddaljenosti 20 minut hoje. Prav tako je pred objektom najemnikom na voljo 25 parkirnih mest, ki pa so v okviru razpisa, razen enega, namenjenega gibalno ovirani osebi, že oddana. Najemniki imajo na na voljo tudi 5 parkirnih mest namenjenih car-sharingu, 2 parkirni mesti za motorna vozila ter 78 parkirnih mest za kolesa.

  Sklad bivalne enote oziroma postelje oddaja sproti prosilcem do oddaje vseh postelj po pogojih razpisa, ki si ga lahko ogledate na povezavi http://www.skupnost-za-mlade-gerbiceva.ssrs.si/, za dodatne informacije pa lahko pišete na ssrsinfo@ssrs.si oziroma pokličete na št. 01/47 10 500.

  Vse zainteresirane za najem postelje vabimo, da se prijavite od 16.8.2021 do vključno 6.9.2021 in si tako že do prvih oktobrskih dni zagotovite prosto posteljo v opremljeni bivalni enoti.

  Stanovanje je primerno tudi za študente.

  V bližini se nahaja/jo:
  -- Fakulteta za gradbeništvo in geodezijo
  -- Fakulteta za matematiko in fiziko
  -- Veterinarska fakulteta

  Spletna stran

  https://ssrs.si/

  Hiter kontakt

  Stanovanjski sklad RS

  Stanovanjski sklad RS