facebook pixel
mojikvadrati.com logo

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Podravska, Ormož, Hardek

396.000 €
= 3.364 €/m2*

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

 • reorderVelikost (bruto): 117.7 m2
 • photo_size_select_largeParcela: 3686 m2
 • date_rangeZgrajeno: 1929
 • date_rangeAdaptacija: 2005
 • reorderEner. izk. Izračun ni mogoč

Podroben opis nepremičnine

V ORMOŽU PRODAMO 3.686 m2 VELIKO STAVBNO ZEMLJIŠČE ZA IZGRADNJO VEČJEGA ŠTEVILA STANOVANJ, KOMUNALNO OPREMLJENO, KOMUNALNI PRISPEVEK JE PLAČAN, Z VELIKO STAVBO, KJER JE MOGOČE ZGRADITI 8 DO 13 STANOVANJ; ENO STANOVANJE JE ŽE VSELJIVO; MOŽNOST POSTAVITVE ŠE ENE VEČSTANOVANJSKE STAVBEV Ormožu prodamo stavbno zemljišče, veliko 3.686 m2, na katerem so zgrajene tri stavbe: velika nedokončana stavba, skedenj, ki je predviden za rušitev ter nižja stavba za skladiščenje.

V ORMOŽU PRODAMO 3.686 m² VELIKO STAVBNO ZEMLJIŠČE ZA IZGRADNJO VEČJEGA ŠTEVILA STANOVANJ, KOMUNALNO OPREMLJENO, KOMUNALNI PRISPEVEK JE PLAČAN, Z VELIKO STAVBO, KJER JE MOGOČE ZGRADITI 8 DO 13 STANOVANJ; ENO STANOVANJE JE ŽE VSELJIVO; MOŽNOST POSTAVITVE ŠE ENE VEČSTANOVANJSKE STAVBE

V Ormožu prodamo stavbno zemljišče, veliko 3.686 m², na katerem so zgrajene tri stavbe: velika nedokončana stavba, skedenj, ki je predviden za rušitev ter nižja stavba za skladiščenje.

Največja stavba je bila grajena v letih 2005 – 2008, v njej pa je mogoče zgraditi 8-13 stanovanjskih enot. Etažnost je P + 1 + možnost M,  v kolikor se med 1. nadstropjem in mansardo naredi plošča. Skupna bruto površina stavbe je lahko 600 – 840 m².Stavba je komunalno opremljena ( plin, voda, elektrika, KA TV, kanalizacija), plačan je komunalni prispevek; stavba ima hišno številko. Na zemljišču je tudi studenec.

V pritličju je povsem dokončano in opremljeno trisobno stanovanje, pripravljeno za vselitev. Tla so obložena s hrastovim parketom ter keramiko, zraven je pokrita terasa, s površino 21,4 m². Celoten vhodni del pred stanovanjsko hišo je tlakovan v dolžini 12 m, kar omogoča enostaven dostop s prevoznimi sredstvi. Stanovanje je danes vredno vsaj 100.000 EUR.

Ker se bo v Ormožu gradila velika tovarna, ki bo zaposlovala 500 do 600 delavcev, bo velika potreba po stanovanjih. V novogradnjah, ki so v teku gradnje, so stanovanja zdaj prodana še preden je objekt dokončan, zato je ta investicija zelo zanimiva, ker ni treba čakati na dokumentacijo in komunalno opremiti zemljišča.

Na zemljišču sta še dve stavbi: skedenj s površino 247,7 m², ki je s projektno dokumentacijo predviden za rušitev. Na njegovem mestu se lahko zgradi novi objekt, ki se ga poveže z že obstoječim v obliki črke L. 

Druga stavba, s površino 183,2 m², se lahko iz proizvodnega in skladiščnegaprostora preuredi v parkirni prostor, lahko se poruši in zgradi nov večstanovanjski objekt. Zemljišče je dovolj veliko za zelenico, manjši park, bazen ipd. V celoti je ograjeno, meje so urejene; okoli 900 m² je asfaltiranega zemljišča.

Za največjo stavbo je potrebno je narediti le spremembo gradbenega dovoljenja. Izdano je tudi gradbeno dovoljenje za rušitev skednja. Ker prostori,razen enega stanovanja, niso dokončani, je mogoče dokončati stavbo v skladu s potrebami investitorja.

Skupna cena stavbnega zemljišča znaša 396.000 EUR in DDVna večji del nepremičnine.

PRIPOROČAMO INVESTITORJEM, KI IŠČETE VEČJE ZEMLJIŠČE ZA IZGRADNJO VEČSTANOVANJSKIH STAVB (STANOVANJSKIH BLOKOV).

  Spletna stran

  http://www.real.si/

  Hiter kontakt

  Blanka Čižek

  GRAL REAL, d.o.o.

  Morda bi vas zanimalo tudi: