facebook pixel
mojikvadrati.com logo

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Ljubljana, Šiška, Zgornje Gameljne

699.000 €+ ddv
= 3.192 €/m2*

Splošno

  • reorderVelikost (bruto): 219 m2
  • date_rangeZgrajeno: 2021
  • reorderStanje: Novogradnja
  • reorderEner. izk. Ni potrebna (334. člen EZ-1)
  • codeŠifra: EJ1482

Značilnosti nepremičnine

  • Dodatno
    checkBalkoncheckAtrijcheckParkirišče

Podroben opis nepremičnine

MODERNO STANOVANJE NA DOBRI LOKACIJI

Luksuzno stanovanje v dvostanovanjski vili na mirni lokaciji blizu gozda bo svojim stanovalcem ponujala veliko mero zasebnosti in stika z naravo.

Objekt je grajen kot nizko energijski s sistemom pametne instalacije (pametni dom). Za ogrevanje in pripravo sanitarne vode bodo stanovanja opremljena z sončnimi kolektorji in toplotno črpalko z vgrajenimi akumulacijskimi bojlerji. Glavna vhodna vrata bodo toplotno izolativna in protivlomna. Vrata v stanovanju bodo bela masivna z skritimi tečaji. Okna so troslojna. Za prezračevanje bo poskrbljeno s centralnim prezračevalnim sistemom (rekuperacija). V vseh prostorih stanovanja je ogrevanje izvedeno s talnim gretjem, v kopalnicah bodo dodatni stenski radiatorji. V vseh bodo instalacije pripravljene tudi za klimatsko napravo. V kletni etaži bo priključek za polnjenje električnega vozila.

Vse etaže s cca. 367m2 brutto in 219m2 netto uporabne površine imajo 3 m svetle višine in velike steklene površine na južno stran, ki notranje prostore povezujejo s terasami. Finalni tlak bo lakiran ali oljen hrastov parket, v kopalnicah in na terasah bo položena kakovostna keramika, po drugih tlakovanih površinah pa naravni kamen. Luksuzni stanovanjski prostori so estetsko, funkcionalno in tehnično zasnovani tako, da stanovalcem nudijo največjo mero udobja in dobrega počutja, z minimalnimi obratovalnimi stroški.

V kletnem delu objekta so parkirna mesta in shrambe, v pritličju dnevni prostori z izhodom na teraso in atrij, v nadstropju spalnice s teraso, na vrhu je večnamenski prostor s teraso s pripravljeno imnstalacijo za letno kuhinjo in jakuzzi. Vse etaže imajo velike terase, na vrhnji etaži pogledi segajo daleč proti jugo-zahodu. Vse etaže v objektu so povezane s stopniščem, zunanjim balkonom in po potrebi tudi z dvigalom.

Okolica vile bo ograjena in dostona le stanovalcem oz. njihovim gostom. V bližini je vsa potrebna infrastruktura (trgovina, pošta, LPP, vrtec, osnovna šola, lekarna,...) in številne možnosti za rekreacijo. Avtocesta je oddaljena 800m, do centra mesta je 15 minut vožnje.

Trenutno je projekt v fazi gradnje, z zaključkom del previdenim v začetku leta 2022.

Hiter kontakt

Morda bi vas zanimalo tudi: