facebook pixel
mojikvadrati.com logo

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Obalno - kraška, Komen

3.800 €/m2

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

  • reorderVelikost (bruto): 86 m2
  • date_rangeZgrajeno: 2023
  • codeŠifra: 106228-20

Značilnosti nepremičnine

  • Dodatno
    checkParkirišče
  • Priključki
    checkTelefon

Podroben opis nepremičnine

PDF dokument

V idilični kraški vasici Sveto pri Komnu, bodo na voljo stanovanja različnih velikosti, katera bodo prenovljena in na voljo za bivanje v letu 2023.

Trenutno je projekt v fazi prodobivanja ustreznih dokumentov. Gre za nekdaj največjo domačijo v okolišu, tako imenovana Jankočeva domačija. Ne daleč stran se nahaja vas Komen, kjer je na voljo vsa potrebna infrastruktura. Približno pol ure stran je italijansko morje, znani mesti Monfalcone in Sistiana, kateri ponujata zasebne kotičke in sprostitev.

Domačija spada pod zaščiteno domačijo, zaradi svoje kulturne vrednosti, zaradi tega se bodo določeni elementi ohranili, kar domačiji doprinese še poseben čar in jo naredi res edinstveno.

Nakup stanovanja v vasici Sveto pri Komnu, je idealna priložnost za vsakogar, ki si želi umika iz mesta, gneče in hitenja, ki si želi le naužiti svežega zraka in zadihati s polnimi pljuči, ter svoj prosti čas izkoristiti kvalitetno.

Prenovljena domačija bo zasnovana luksuzno, prikaz načrta se nahaja v pdf dokumentu. V načrtu je zgraditi, obnoviti 7 stanovanj velikosti od 50-100 m2, stanovanju bo pripadalo po eno parkirno mesto, ter skupni prostori. Stanovalci bodo lahko korsitili notranji, bazen, savno, ter ostale skupne prostore. Poleg tega bodo dobili možnost brezplačne uporabe zemljišča, kjer bodo lahko po lastni želji gojili zelišča, sivko, ter pridobivali sadje in zelenjavo.

Kot prikazuje priloženi dokument, se bodo v pritličju nahajali skupni prostori javnega značaja: notranji bazen, savna, kolesarnica, shrambe, vinoteka, v zgornji enoti pa bo 7 stanovanj.

Trenutno na voljo za prodajo še:

- Stanovanjska enota B 99m2

- Stanovanjska enota D 86m2

- Stanovanjska enota E 76 m2

-Stanovanjska enota  F 143 m2 (predvideno je, da se enota F razdeli na dva dela in iz te enote nastaneta dve stanovanjski enoti)

Za vsa dodatna vprašanja in dogovor ogleda, sem vam na voljo!

Hiter kontakt

Alja Švarc

CENTURY 21 Slovenija

Morda bi vas zanimalo tudi: