facebook pixel
mojikvadrati.com logo

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Obalno - kraška, Komen, Sveto

4.200 €/m2

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

  • reorderVelikost (neto): 99.1 m2
  • date_rangeZgrajeno: 1700
  • reorderStanje: Obnovljeno
  • codeŠifra: SP284

Značilnosti nepremičnine

  • Dodatno
    checkAtrijcheckVrtcheckKletcheckParkiriščecheckDvigalo
  • Luksuz
    checkSavnacheckFitnescheckBazencheckWellnesscheckLep razgledcheckBližina naravecheckZelo sončnocheckMirna lokacija

Podroben opis nepremičnine

V idilični kraški vasici Sveto pri Komnu, bodo na voljo stanovanja različnih velikosti, katera bodo prenovljena in na voljo za bivanje v letu 2024.

Trenutno je projekt v fazi prodobivanja ustreznih dokumentov. Gre za nekdaj največjo domačijo v okolišu, tako imenovana Jankočeva domačija. Ne daleč stran se nahaja vas Komen, kjer je na voljo vsa potrebna infrastruktura. Približno pol ure stran je italijansko morje, znani mesti Monfalcone in Sistiana, kateri ponujata zasebne kotičke in sprostitev.

Domačija spada pod zaščiteno domačijo, zaradi svoje kulturne vrednosti, zaradi tega se bodo določeni elementi ohranili, kar domačiji doprinese še poseben čar in jo naredi res edinstveno.

Nakup stanovanja v vasici Sveto pri Komnu, je idealna priložnost za vsakogar, ki si želi umika iz mesta, gneče in hitenja, ki si želi le naužiti svežega zraka in zadihati s polnimi pljuči, ter svoj prosti čas izkoristiti kvalitetno.

Prenovljena domačija bo zasnovana luksuzno, prikaz načrta se nahaja v pdf dokumentu. V načrtu je zgraditi, obnoviti 10 stanovanj velikosti od 46-100 m2, stanovanju bo pripadalo po eno parkirno mesto, ter skupni prostori. Stanovalci bodo lahko koristili notranji, bazen, savno, ter ostale skupne prostore. Poleg tega bodo dobili možnost brezplačne uporabe zemljišča, kjer bodo lahko po lastni želji gojili zelišča, sivko, ter pridobivali sadje in zelenjavo.

Kot prikazuje priloženi dokument, se bodo v pritličju nahajali skupni prostori javnega značaja: notranji bazen, savna, otroško igrišče, kolesarnica, shrambe, vinoteka ter 2 stanovanja. V zgornji enoti pa bo še 8 stanovanj.

Trenutno na voljo za prodajo še:

- Stanovanjska enota B: 99 m2

- Stanovanjska enota C: 86,61 m2

-Stanovanjska enota  D: 84,61 m2

Stanovanjska enota E: 76,76 m2

Stanovanjska enota F1: 99,21 m2

- Stanovanjska enota F2: 62,20 m2

-Stanovanjska enota G: 54,67 m2

Stanovanjska enota I: 46,29 m2

Za vsa dodatna vprašanja in dogovor ogleda, smo vam na voljo.

Hiter kontakt

Boris Kaluža

NEPREMIČNINE LAND d.o.o.

Morda bi vas zanimalo tudi: