facebook pixel
mojikvadrati.com logo

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Ljubljana, Šiška, Sp. Šiška, CELOVŠKA CESTA

287.000 €
= 3.185 €/m2*

Splošno

 • reorderVelikost (bruto): 90.1 m2
 • expand_lessNadstropje: 1/4
 • date_rangeZgrajeno: 1942
 • date_rangeAdaptacija: 1999
 • reorderEner. izk. D

Značilnosti nepremičnine

 • Dodatno
  check Balkon

Podroben opis nepremičnine

SP. ŠIŠKA, CELOVŠKA CESTA

v nizu klasičnih, meščanskih stanovanjsko-poslovnih stavb iz konca prve polovice 20 stoletja. Lokacijo odlikuje predvsem bližina mestnega središča in AC obroča, zelenih površin Tivolija, Šišenskega hriba in Rožnika, razvite mestne infrastrukture z šolami, ZD, trgovsko-poslovnimi in kulturnimi ustanovami, raznimi gostinskimi lokali, vse do dobrih pol ure hoje stran.Glavni vhod v stavbo je iz veže, ki ima dva dostopa, direktnega s strani ceste in dvoriščnega, kjer je urejeno varovano parkirišče.

Stavba je klasična masivna zgradba z ravnimi fasadnimi ploskvami in velikimi okenskimi odprtinami, ter visokimi stropi  bivalnih prostorov. Dostop do stanovanja je urejen preko vhodne veže, ki služi kot kolesarnica, ter svetlega in širokega stopnišča, obdelanega s teracom in kovinsko ograjo. Na dvorišču se nahaja pripadajoče 1PM.

Stanovanje je funkcionalno, s svetlimi in zračnimi prostori, ki omogočajo prijetno bivalno in delovno okolje. Obsega centralno nameščeno predsobo z manjšo, praktično opremljeno garderobo in vhodi v preostale prostore: bivalno kuhinjo z balkonom in kabinet, ki so orientirani na dvoriščno, jugozahodno stran, dve komfortni sobi orientirani na severovzhodno stran. Tu so še prostorna kopalnica, stranišče in utility, v kletni etaži pa še večja shramba.

Notranje površine stanovanja so zaključno obdelane z beljenim stenami in stropi, kvalitetno stensko in talno keramiko ter klasičnim parketom. Stavbno pohištvo vključuje dvokrilna in trokrilna okna z roletami,  notranja lesena pleskana vrata in vhodna protivlomna vrata.

Stanovanje je opremljeno z vsemi kom. priključki, inštalacijo IT in varovanja ter domofonom. Ogreva se z daljinskim ogrevanjem.

Stavba je ves čas naselitve redno vzdrževana in izvrstno ohranjena. V preteklem obdobju so na stavbi in v stanovanju bila izvedena naslednja obnovitvena dela: l. 1999 krovska s zamenjavo strešne kritine, leta 2016 fasaderska s izvedbo TI, leta 1999 inštalacijska in obnove oken. 

Katastrsko in ZK stanje je urejeno, nepremičnina je vpisana brez bremen.

Plačilo kupnine in Izročitev stanovanja po dogovoru med strankama.     

  Hiter kontakt

  Morda bi vas zanimalo tudi: