facebook pixel
mojikvadrati.com logo

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Savinjska, Laško, Rimske Toplice

91.000 €
= 506 €/m2*

Splošno

  • reorderVelikost (bruto): 180 m2
  • photo_size_select_largeParcela: 766 m2
  • date_rangeZgrajeno: 1800
  • date_rangeAdaptacija: 2007
  • reorderEner. izk. G

Podroben opis nepremičnine

Samostojna hiša v Rimskih toplicah, povzdignjena nad okolico in osončena s sadovnjakom in vrtičkom. v Rimskih toplicah

V zdraviliškem kraju Rimske Toplice, med Laškim in Zidanim Mostom ter odcepom za Hrastnik, je naprodaj samostojna hiša na parceli velikosti 766 m². Hiša se nahaja na obrobju kraja, nekoliko privzdignjena nad okoljem, z lepim razgledom na okolico, prijetno osončena. Na parceli manjši sadovnjak, vrtiček, dovolj prostora tudi za prostočasne aktivnosti (nadstrešnica za druženje), samostojni garažni boks ob hiši. Hiša je od regionalne ceste Celje – Krško malenkost odmaknjena, od avtoceste LJ – MB je oddaljena 20 km. Dostop do objekta po asfaltirani cesti. V bližini stavbe se nahaja osnovna šola in vrtec, ambulanta, trgovina ipd.

Hiša skupne izmere 180,0 m² ima tri etaže, vendar je mansarda oz. podstrešje še neizdelano. 
Stanovanjska hiša je bila zgrajena leta 1800, leta 1970 so se izvajala rekonstrukcijska dela in fasada, leta 2007 se je zamenjala strešna kritina, okna, podi in stropovi.

V kletni etaži je klet in shramba, v pritličju objekta so bivalni prostori vel. cca 70 m² (dnevna soba, kuhinja, spalnica, manjša soba – izba, kopalnica in predprostor). V mansardi so še prvotni neobnovljeni prostori, ki sedaj služijo kot shramba za orodje in opremo.

Dostop do gornjega nadstropja – mansarde je po notranjem stopnišču. Ob objektu stoji še samostojna vrtna uta, namenjena družabnim dogodkom .

Komunalna opremljenost: elektrika, lasten vodovod, greznica, CaTV, telefon, ogrevanje na elektriko.

Nakup te hiše je dobra priložnost za vse, ki se želite umakniti od mestnega vrveža in uživati v naravi in sprehodih po bližnjem gozdu.

KUPEC NE PLAČA PROVIZIJE!

    Hiter kontakt

    Morda bi vas zanimalo tudi: