facebook pixel
mojikvadrati.com logo

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Hrvaška, Pula

495.000 €
= 2.089 €/m2*

Splošno

  • reorderVelikost (bruto): 237 m2
  • photo_size_select_largeParcela: 50 m2
  • date_rangeZgrajeno: 1984
  • date_rangeAdaptacija: 2020

Podroben opis nepremičnine

nadstandardna hiša v urejenem naselju vrstnih hiš s pogledom na morje.

OPIS: 

Čudovita vrstna hiša, katere notranjost je bila obnovljena leta 2020, združuje sodobno in tradicionalno. Prodaja se polno opremljena z visokokakovostno vgrajeno opremo, po meri izdelano pohištvo. Hiša nudi zelo kvalitetno bivanje, ki lahko zadovolji še tako zahtevne kupce. Poleg nadstandardne notranjosti hiša nudi sprostitev in doživetje na svojem dvorišču, kjer se nahajata jacuzzi in letna kuhinja. Ko v spodnjem delu objekta dodamo še savna kotiček, dobimo resnično oazo miru na atraktivni lokaciji v Premanturi. Celoten objekt ima bruto površine 237m² in smeri neba SZ in JV (stran morja). Nepremičnina ima vso potrebno dokumentacijo za nakup. Načrt objekta: 

- klet: garaža 18m², savna s tuši 18m²

- pritličje: dostop po zunanjih stopnicah, kjer se po daljšem hodniku sprehodimo do prostorne dnevne sobe s kaminom (35m²) in je naprej povezana s kuhinjo in jedilnico. Na drugi strani hodnika vstopimo v salon in naprej do lično urejene terase, s katere se širi lep pogled na morje (smer JV). V pritličju se nahaja ena prostorna kopalnica. 

- nadstropje: zgoraj se nahajajo 3 spalnice, hodnik, kopalnica in še en balkon s pogledom na morje. 

Dvorišče: zelo urejeno dvorišče s pametnim izkoristkom prostora daje višjo dodano vrednost nepremičnini. Kamnite stopnice, ki jih spremlja urejeno zelenje in avtohtono drevesje, vodijo do hrbtne strani hiše. Tu se nahaja letna pokrita terasa. Še naprej po stopnicah se nahaja jacuzzi in zraven na vrhu parcele še leseni objekt, ki predstavlja 15m² veliko letno kuhinjo. 

Poleg parkirnega mesta v garaži, je pred hišo tlakovano parkirišče za 2 avtomobila. 

TEHNIČNI OPIS IN OPREMA: 

  • Gre za visokokavostne in obstojne materiale, v veliki večini samo iz lesa. Celoten interier je tako izdelan po naročilu. Obnovljeno leta 2020 in omogoča svojo visoko funkcionalnost še na dolga leta. Prodaja se v celoti opremljeno, kar novemu kupcu bistveno olajša vselitev. 
  • Da za hišo poskrbite tudi takrat, ko niste prisotni v njej, služi daljinsko vodenje. Objekt je tehnično varovan s strani varnostne službe in je pokrit z video-nadzornim sistemom. 
  • Hiša je grajena iz opeke in izolirana. Od začetka gradnje se je zamenjala streha in obnovila fasada. Ogrevanje je na elektriko, na parceli se pa nahaja tudi priključek za plin. Klimatizacija je urejena za celoten objekt. 
  • Hiša ima internetno omrežje. 

LOKACIJA: 

Zelo dober prometni dostop in ena boljših lokacij v Puljski regiji. Prva plaža je oddaljena 700m, središče kraja je oddaljeno 500m. Takoj, ko prestopite iz dvorišča za hišo, se nahajate v zaščitenih gozdnih površinah in vaši prjietni sprehodi ali izleti se lahko pričnejo. Kamenjak je oddaljen 5,5 km. 

POGOJI NAKUPA: 

Po hrvaški zakonodaji o prometu nepremičnin, kupec plača davek na promet nepremičnine v višini 3% vrednosti nakupa. Kupec ne plača posredniške provizije. 

Si želite nepremičnino pogledati? Ali želite samo več informacij? Pokličite na spodnji kontakt in z veseljem vam pomagamo!

REGROUP - ker se bolj splača®…. VABLJENI!

    Hiter kontakt