facebook pixel
mojikvadrati.com logo

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Gorenjska, Kranjska Gora, Podkoren

1.400.000 €
= 2.258 €/m2*

Splošno

 • reorderVelikost (bruto): 620 m2
 • photo_size_select_largeParcela: 332 m2
 • date_rangeZgrajeno: 1507
 • date_rangeAdaptacija: 2005

Podroben opis nepremičnine

PODKOREN

apartmajska hiša z 11 apartmaji in skupnimi prostori v okolici Kranjske Gore, točneje v centru Podkorena

Posredujemo pri prodaji obnovljene stare rezidence belopeških graščakov iz leta 1507, poslikane s starimi freskami in preurejene v apartmajsko hišo z 11 apartmaji.

Objekt se nahaja v centru Podkorena v mirnem turističnem kraju, v bližini smučišč in skakalnic v Planici in ima parkiranje urejeno ob objektu.

Objekt in apartmaji so bili v celoti prenovljeni v letu 2005 in se prodajajo opremljeni.

Apartmaji se razprostirajo v petih etažah, in sicer:

 • pritličje: vhod in recepcija, 2 apartmaja,
 • 1. nadstropje: skupni prostor, 4 apartmaji,
 • 2. nadstropje in mansarda: 5 apartmajev , od tega imajo trije apartmaji povezavo v mansardo, kjer se nahajajo spalnice,
 • klet: wellness prostor s savno.

Lokacija nudi miren, sproščen in prijeten prostor.

OKOLICA:

Okolica, ki predstavlja eno večjih športnih središč, nudi vrsto možnosti za rekreacijo v vseh letnih časih. Smučišče, vrsta tekaških smučarskih prog ter nordijski center v Planici bodo zagotovo ponudili dovolj užitkov v zimski sezoni. Ljubitelji alpinizma in planin pa bodo oddih v naravi našli skozi celo leto. Tudi nasploh bližnja Kranjska Gora nudi neizmerne možnosti v toplejši polovici leta. Okolica je z urejenimi kolesarskimi potmi, downhill in trail parkom, ter s številnimi gozdnimi potmi raj za ljubitelje kolesarjenja.

Okolica Kranjske Gore je obdana s čudovitimi slapovi in drugimi naravnimi znamenitostmi. V neposredni bližini sta tako slap Peričnik, ter znamenita Ajdovska deklica. V apnencu izoblikovani Martuljkovi soteski se nahajata čudovita slapova. Bisera alpskega sveta boste v vsej lepoti lahko občudovali v poznih pomladanskih dneh, ko sta zaradi taljenja snega najbolj vodnata.

Po nekaj zavojih ceste na Vršič lahko najdete oddih tudi pri jezeru Jasna. Okoli jezera se lahko sprehodite po urejenih poteh, ali si privoščite muharjenje. Martuljkova ali Špikova skupina, ki se dviga nad Gozdom Martuljkom, je pravi svet za ljubitelje neokrnjene divjine brezpotij. Za družine in sprehodov željne izletnike je na voljo vrsta označenih gozdnih poti, lepe alpske doline in druge naravne znamenitosti, kot na primer le nekaj kilometrov oddaljeni Zelenci.

Zemljiškoknjižno urejeno, pridobljeno gradbeno dovoljenje, uporabno dovoljenje v pridobivanju.

Cena ne vključuje DDV-ja.

Za dodatne informacije oz. ogled smo vam na voljo.

  Hiter kontakt

  Anže Nahtigal

  Salomon nepremičnine