facebook pixel
mojikvadrati.com logo

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Obalno - kraška, Koper

540.000 €
= 3.234 €/m2*
Kontakt

Urbanistika, družba

Urbanistika d.o.o.

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

  • reorderVelikost (bruto): 167 m2
  • photo_size_select_largeParcela: 232 m2
  • date_rangeZgrajeno: 2007
  • reorderEner. izk. C
  • codeŠifra: 513

Značilnosti nepremičnine

  • Dodatno
    checkBalkoncheckVrt
  • Luksuz
    checkLep razgled

Podroben opis nepremičnine

-

Na lepi razgledni legi, izven naselja na lokaciji obdano s kmetijskimi in gozdnimi površinami prostorna enota dvojčka v treh etažah.

Razporeditev prostorov v hiši sledi konceptu povezanosti vsakega prostora z odprtim prostorom s pomočjo velikih panoramskih odprtin, prehodov na terase, dvorišče, vrt in balkon. Hiša ima dva ločena vhoda iz zaprtega in ograjenega dvorišča tako, da je omogočena uporaba tudi za potrebe dveh ločenih bivalnih enot (enosobno stanovanje v kletni etaži) ali pa kot večjo razkošnjejšo enoto v vseh treh etažah. Umeščena je na južni, osončeni, razgledni in zavetrni legi, je razgibane zasnove in mediteranskega izgleda ter ima lep vrt, vrtno teraso in pokrit prostor za druženje. Hiša ima lep razgled na morje, koprski zaliv, pogled seže vse do Pirana. Hiša ima razgled na morje iz vseh treh etaž.

Hiša obsega v delno vkopani kletni etaži večjo spalnico, kopalnico, tehnične prostore in shrambo. Iz spalnice je izhod na vrtno teraso in travnik. Kletna etaža ima svoj ločen vhod, povezana pa je tudi z notranjim stopniščem in s preostalim delom stavbe. V pritlični etaži se nahaja večji osrednji odprti prostor z dnevno sobo, jedilnico in kuhinjo. Povezan je z lepo pokrito zunanjo teraso, prostorom za druženje. Pritlično etažo tvorijo še lepo urejena veža ter sanitarni prostor. Etažo v 1. nadstropju tvorijo spalnica z razglednim balkonom, dve sobi in kopalnica.  

Hiša je lepo urejena in zgledno vzdrževana. Je kvalitetne gradnje in se ponaša z odlično energetsko izkaznico, oceno, ki meji na energetski razred B2. Vseljena je bila v letu 2011. V letu 2021 so bila zamenjana vsa polkna, ki so sedaj v ALU izvedbi ter vgrajeni komarniki na pretežno vse okenske odprtine. V letu 2021 so bile vgrajene nove klimatske naprave višjega cenovnega razreda. Ogrevanje v hiši je radiatorsko urejeno s centralno kurjavo na plinsko olje.

Do zime 2022 stavba bo priključena na novo javno že zgrajeno kanalizacijsko omrežje (sedaj v uporabi biološka greznica).

Hiša se prodaja delno opremljena oz. po dogovoru. 

Stavba predmet prodaje ima uporabno dovoljenje. Zemljiškknjižno stanje nepremičnine je urejeno.

V kupnino je možno všteti 2-3 sobno stanovanje na obali.

Pogoj prodajalca za sklenitev kupoprodajnega posla: kupec je dolžan povrniti del stroškov prodaje v višini 2% pogodbene vrednosti + DDV.

Hiter kontakt

Urbanistika, družba

Urbanistika d.o.o.

Morda bi vas zanimalo tudi: