Splošno

  • photo_size_select_largeParcela: 442,00 m2
  • codeŠifra: Z030615C

Podroben opis nepremičnine

Na lepi in zelo sončni lokaciji v Podkraju pri Tomišlju prodamo zazidljivi zemljišči v velikosti 442m2 in 450m2.

Zemljišči predstavljata del bodočega stanovanjskega naselja znotraj podrobnejše namenske rabe SC - čiste stanovanjske površine, pretežno namenjene stanovanjskim stavbam, spremljajočim stavbam družbenega pomena ter stavbam za storitvene dejavnosti, ki služijo dnevnim potrebam prebivalcev v teh območjih.

Zemljišči pravilne oblike se nahajata na nepoplavnem območju, že izvedena parcelacija predvideva urejen dostop v sklopu bodočega naselja za katero je pred začetkom gradnje potrebno urediti komunalno infrastrukturo v skladu s PMP (posebnimi merili in pogoji) Občine Ig. Električni priključek se nahaja v bližini zemljišč, ureditev preostale infrastrukture (voda, kanalizacija) je v domeni lastnikov zemljišč in je vezana na izvedbo občinske napeljave kanalizacije in vodovoda do nasleja Podkraj. 

Za stanovanjsko območje je že pripravljen urbanistični načrt in PGD, izvleček katerega je predstavljen na slikah oglasa.

Lastnik kupcu zemljišča v last podari kmetijsko zemljišče na Barju (v isti površini kot gradbeno zemljišče) za ureditev zelenjavnega vrta, ki je oddaljeno cca 1km in je dostopno po asfaltirani cesti (Podkraj - Lipe).

Zaradi specifike vezane na izvedbo komunalne ureditve naselja, in s tem vezan časovni okvir možnosti gradnje, je nakup primeren za srednjeročno investicijo.

Neposredna bližina LPP, mestne obvoznice, trgovin (in trgovinskega centra), pošte, banke, Osnovne šole in vrtca.

POGOJ NAKUPA: Pogoj prodajalca za nakup nepremičnine je plačilo opravljenih storitev posredovanja v višini 4 % + ddv na način, da kupec plača polovico omenjene obveznosti oziroma 2% + ddv.

Vabjeni na ogled.

 

Hiter kontakt

Samo Židan

Agencia d.o.o

Morda bi vas zanimalo tudi: