facebook pixel
mojikvadrati.com logo

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Ljubljana okolica, Moravče, Selo pri Moravčah

330.000 €
= 629 €/m2*

Splošno

  • reorderVelikost (bruto): 525 m2
  • photo_size_select_largeParcela: 729 m2
  • date_rangeZgrajeno: 2015

Podroben opis nepremičnine

Zelena oaza travnikov in gozdov z novogradnjo enostanovanjske hiše, vas čaka nedaleč od priključka avtoceste - izvoz Krtina pri Domžalah. Posredujemo pri prodaji prostorne in zelo svetle stanovanjske hiše, ki stoji na veliki, s soncem obsijani parceli, od kjer se vije pogled na bližnje gozdove in zelene travnike. Hiša ima v notranjosti ločene stopnice in je primerna za bivanje dveh družin.

Mirna vasica se nahaja le 4 km od avtocestnega priključka Krtina. Posredujemo pri prodaji kakovostno zgrajene hiše, ki je primerna za ločeno bivanje dveh družin. Če si želite miru in kakovostnega preživljanja prostega časa v samostojni hiši, vas vabimo na ogled. Zemljišče nepremičnine je dovolj veliko, da boste brez težav lahko uživali na trati ali ob igrah z žogo. Sončna lega nepremičnine v neposredni bližini gozda vam zagotavlja intimo in mir. Pred in za nepremičnino so kmetijska zemljišča, kjer ni predvidena gradnja novih objektov.

V kletnih prostorih so predvideni pomožni servisni prostori z dvema ločenima garažama za 4 avtomobile. V nadstropju levega in desnega dela hiše se nahajata zelo velika dnevno bivalna prostora s kuhinjo ter spalnici in kopalnici. Pogledskozi velika panoramska okna nudi prelep razgled na bližnjo naravo. Zunanja terasa je predvidena po celotnem severozahodnem delu hiše. Dnevni prostor ima predpripravo za kamin. Izdelane so dvoje ločene stopnice, ki vodijo v prvo nadstropje in mansardo, v plošči pa je razpeljana predpriprava za elektriko, rekuperacijo in toplotno črpalko.

V mansardnem delu hiše so v vzhodnem in zahodnem delu predvideni po štirje spalni prostori s kopalnicama.

Hiša je postavljena na parceli z rahlim naklonom in urejenim dostopom.

Klasično in kakovostno grajena hiša ima gradbeno dovoljenje in je grajena skladno z načrtom. Kvalitetna strešna kritina z žlebovi ima izvedene frčade.

Polovica hiše, ki predstavlja ločeno bivalno enoto, ima vgrajena PVC okna z roletami in garažnimi vrati.

Če si želite živeti na povsem mirni lokaciji, v veliki prostorni hiši, katero obkroža zelena narava, nas pokličite in dogovorili se bomo za ogled.

Pogoj nakupa: za sklenitev posla kupec plača davek na promet nepremičnin v višini 2 % prodajne cene oz. od davčne osnove.

Na voljo takoj!

Vabljeni na ogled.

    Hiter kontakt

    Bcaktiv, Bogdan Capuder s.p.

    Morda bi vas zanimalo tudi: