facebook pixel
mojikvadrati.com logo

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Gorenjska, Radovljica, VURNIKOV TRG

240.000 €
= 3.934 €/m2*

Splošno

 • reorderVelikost (bruto): 61 m2
 • expand_lessNadstropje: 1/3
 • date_rangeZgrajeno: 2013
 • date_rangeAdaptacija: 2020
 • reorderEner. izk. C

Podroben opis nepremičnine

RADOVLJICA, VURNIKOV TRG

stanovanje 61,0 m2 (uporabna površina 53,2 m2, klet 3,1 m2, balkon 4,7 m2) in parkirno mesto 18,8 m2

Na Vurnikovem trgu v centru Radovljice prodamo v letu 2020 popolnoma prenovljeno in opremljeno dvosobno stanovanje ter notranje parkirno mesto (18,8 m²). Stanovanje se nahaja v  prvem nadstropju večstanovanjske stavbe in ima JZ lego. Stanovanje je sestavljeno iz: dnevne sobe s kuhinjo in jedilnim kotom, spalnice, kopalnice z WC, hodnika, garderobe, balkona in shrambe v kletni etaži objekta. Iz dnevne sobe in spalnice je izhod na lepo urejen balkon. Stanovanje se prodaja izključno z vso popolnoma novo opremo in aparati. Stanovanje ima tudi inverter klima napravo. Stavba ima dvigalo in upravnika, ki vzorno skrbi za posle upravljanja.

Pogoj prodajalca za sklenitev pravnega posla je, da kupec plača poleg dogovorjene kupnine še 2% davka na promet nepremičnin. Kupec ne plača posredniške provizije.

Ogledi možni samo v spremstvu nepremičninskega posrednika. Nepremičninski posrednik Josip Poklukar, imetnik licence za opravljanje poslov posredovanja v prometu z nepremičninami pridobljene pri ministrstvu, pristojnem za prostor št. 02463.

Informacije in dogovor za ogled:  

GSM: 031 660 670,     E-mail: info@adut-nepremicnine.si

  Hiter kontakt

  Adut nepremičnine d.o.o.

  Morda bi vas zanimalo tudi: