facebook pixel
mojikvadrati.com logo

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Notranjsko - kraška, Pivka

449.000 €
= 1.090 €/m2*

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

 • reorderVelikost (bruto): 412 m2
 • photo_size_select_largeParcela: 1837 m2
 • date_rangeZgrajeno: 1887
 • date_rangeAdaptacija: 2018
 • reorderEner. izk. F
 • codeŠifra: 106228-21

Značilnosti nepremičnine

 • Dodatno
  check Balkoncheck Kletcheck Parkiriščecheck Pokrito parkirišče
 • Priključki
  check Telefon
 • Ogrevanje
  check CK

Podroben opis nepremičnine

PIVKA, 412 m2, samostojna, zgrajena l. 1887, adaptirana l. 2018, 1.837 m2 zemljišča, K+P+1+M, Gostinski lokal z letnim vrtom in 4-sobno stanovanje, z lastnim parkiriščem v samem centru Pivke. Izjemna priložnost.

Odlično delujoč, lepo urejen in opremljen poslovni prostor - Kavarna, popolnoma prenovljen v letu 2018, s čudovitim adaptiranim letnim vrtom ter odlično ohranjeno 4-sobnostanovanje. Z lastnim parkiriščem!

Stavba se nahaja na odlični lokaciji v samem centru Pivke na frekventni, turistično zanimivi lokaciji. Oddaja se skupaj z opremo in utečenim poslom .

Kavarna se nahaja v pritličju stavbe in od celotne neto površine 218 m2 zajema od 170-195 m2 poslovnih prostorov, od tega je kar 146 m2 namenjenih strežbi gostov. Pri tem je všteta lepo oblikovana in opremljena notranjost 116.4 m2 ter v letu 2019 v obsegu 29,7 m2 na novo izdelana pokrita terasa iz smrekovega lepljenca in s položenim lesenim podom iz sibirskega macesna, kar priča o njeni kvalitetni in trajni izdelavi. Sanitarije za stranke so ločene na lepo urejena dela za ženske in moške. Pod Kavarno se nahaja klet v izmeri 24,26 m2, ki odpira dodatne možnosti za hrambo ter ponudbo izdelkov ali storitev

Letni vrt je rahlo odmaknjen od ceste onstran parkirišča in nudi v naravni senci prijetno zatočišče vsem, ki si želijo prijetnega druženja v naravnem okolju, ne da bi bili pri tem primorani zapustiti mestno središče. Na njem je urejen tudi dodaten točilni pult z napravami. V obstoječem zunanjem objektu s točilnim pultom so bile obnovljene tudi elektro, vodovodne in ostale komunalne inštalacije. Vrt je tudi izjemna lokacija za pripravo raznih programov, dogodkov in prireditev. Ob njem se nahaja nekdanje balinišče, ki nudi dodatne možnosti bogatenja dejavnosti (npr. otroško igrišče).

4-sobno stanovanje v izmeri 119,7 m2, kjer so vštete 3 spalnice, kuhinja ter prostorna dnevna soba z balkonom na čudoviti lokaciji s pogledom na sam Snežnik. Sanitarije so ločene od kopalnice. V medetažah sta tudi dve sobi ter nasproti njiju shrambi, kateri se lahko preuredijo v manjši kopalnici.

Za prvo nadstropje in medetaže je bilo tudi pridobljeno gradbeno dovoljenje za spremembo namembnosti iz namena dejavnosti- stanovanja v namen dejavnosti hostel, kar nudi odlično, z minimalnim vložkom, priložnost v dejavnosti oddajanja prenočišč.

Parkirišča so na voljo ob poslovni stavbi na večjem urejenem in označenem asfaltiranem delu, in sicer 12 parkirnih mest za motorna vozila, 1 parkirno mesto za invalide ter 5 parkirnih mest za motorna kolesa. V zadnjem delu stavbe so na voljo tudi parkirišča na utrjeni makadamski površini.

Za stavbo se nahaja tudi zemljišče- vrt, kjer je zaradi lege mogoča izgradnja dodatnih parkirišč, ali zaradi bližine priključkov tudi manjša izvedba parkirišč za avtodome.

Vljudno vabljeni na ogled!

Hiter kontakt

Alja Švarc

CENTURY 21 Slovenija