facebook pixel
mojikvadrati.com logo

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Ljubljana, Šiška

282.000 €
= 3.852 €/m2*

Splošno

 • reorderVelikost (bruto): 73.2 m2
 • expand_lessNadstropje: 12/12
 • date_rangeZgrajeno: 1972
 • date_rangeAdaptacija: 2013
 • reorderEner. izk. E

Podroben opis nepremičnine

LJ. ŠIŠKA

odprt pogled na Kamniško Savinjske Alpe in Šmarno goro, uporabna površina 71,50m2,klet 1,70 m2,balkon, obnovljeno v obdobju 2002-2013, klimatizirano, prezračevalni sistem, lega SV, etažna lastnina brez bremen, vzdrževan blok z dvigalom, možnost prevzema najemnega razmerja za garažo, vsa infrastruktura (trgovine, pošta, zdravstveni dom, lekarna, postaja LPP, hotel, vrtec v stavbi, gradbeno in uporabno dovoljenje, v celoti opremljeno

V 12. nadstropju  vzdrževane stanovanjske stavbe na Celovški cesti posredujemo  pri prodaji v  celoti opremljenega dvo in pol sobnega stanovanja s panoramskim razgledom.

Stanovanje je bilo v obdobju od leta 2002 do leta 2013 obnovljeno: zamenjana okna, zastekljen balkon, celotna prenova kopalnice, vgradnja klimatske naprave in prezračevalnega sistema, dodatna izolacija balkona – 3 cm, pleskanje stanovanja v celoti, zamenjava vhodnih vrat.

Iz daljšega hodnika dostopamo do vseh ostalih delov stanovanja: kopalnice in ločenih sanitarij, otroške sobe, spalnice s francoskim balkonom, dnevnega prostora z balkonom-ložo, ter kuhinje.   

Stanovanju pripada tudi 1,70 m² velika kletna shramba.

Možnost parkiranje na zunanjem parkirišču  ob stavbi. Prodajalec ima v najemu garažo v neposredni bližini stavbe. Možnost prevzema najemnega razmerja za predmetno garažo za ceno cca 65 eur/mesec. 

Tloris stanovanjsko poslovne stavbe je zasnovan v obliki črke T. Nadzemni del objekta je višinskega gabarita P + 12, v njem je 95 stanovanj in 5 poslovnih prostorov v pritlični etaži.

Nosilna konstrukcija objekta je iz armiranega betona debeline 20 cm. Fasada je izolirana z zidaki iz penjenega betona debeline 10 cm. Ogrevanje stanovanja je z radiatorji, preko toplotne podpostaje na daljinsko ogrevanje za celotno stavbo z nazivno močjo 7400 kW z regulacijo glede na zunanjo temperaturo.  Radiatorji imajo nameščene termostatske glave. Topla sanitarna voda se pripravlja za celotno stavbo na daljinsko toploto in termoforno postajo volumna 6,0 m3.

Na lokaciji stanovanja je vsa infrastruktura (trgovine, pekarna zdravstveni dom, pošta, postaja LPP, osnovna šola, vrtec-v stavbi, gostinski lokali,).

Stavba ima priključek na vodovodno omrežje, električno omrežje,  na kanalizacijsko omrežje, na omrežje za kabelsko TV in optiko. Prav tako ima stavba gradbeno in uporabno dovoljenje.

Na objektu z dvigalom je bila leta 2002 obnovljena fasada in leta 2004 streha (vgrajena dodatna izolacija nad stanovanji v zadnjem nadstropju).

Del stavbe  je vpisan v zemljiško knjigo kot etažna lastnina brez vseh bremen.

Pogoj lastnika za sklenitev posla: Kupec poleg kupnine prodajalcu pokrije del stroškov prodaje v višini 2%+DDV od pogodbene prodajne cene.

  Hiter kontakt

  Aladin inženiring d.o.o.

  Morda bi vas zanimalo tudi: