facebook pixel
mojikvadrati.com logo

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Koroška, Slovenj Gradec, Legen

171.000 €
= 1.236 €/m2*

Splošno

 • reorderVelikost (bruto): 138.3 m2
 • expand_lessNadstropje: 2/3
 • date_rangeZgrajeno: 2006
 • date_rangeAdaptacija: 2021
 • reorderEner. izk. C

Podroben opis nepremičnine

Razkošni apartma v skupni površini 138,3m2.

b vznožju slovenjgraškega Pohorja posredujemo pri prodaji popolnoma obnovljenih stanovanjskih apartmajev ki bodo novim lastnikom ponujali možnosti vrhunskega razvajanja v objemu narave.

Apartma se nahaja v prestižnem objektu na sončni lokaciji, obdanim z okoliškimi hribi, ter pogledom na slikovito Slovenjgraško kotlino.

Objekt poleg nastanitvenih apartmajev ponuja uporabo kulinaričnih storitev, wellnessa z bazenom, zunanjega jacuzzija, ter video konferenčnega studia. Zaradi vrhunskega telekomunikacijskega omrežja je omogočeno delo na daljavo.

Posestvo z nastanitvenimi apartmaji se nahaja 6,5 KM od mesta Slovenj Gradec, le 15 minut vožnje do smučarskega središča Kope, ter ponuja možnosti za številne letno-zimske športne aktivnosti od pohodništva, gorskega kolesarstva, teka, smučanja…Okoliške BIO kmetije pa bodo omogočale novim lastnikom apartmajev dobavo najboljše domače tradicionalne kulinarike.

Posestvo ponuja ogromno potenciala za širitev, ter se bo v prihodnje s strani investitorja na podlagi sprejema OPPN razvijalo v zaključeno celoto pametnega naselja z novimi apartmajskimi hišami, zunanjimi bazeni, dodatnimi apartmaji v obstoječih objektih, ter dostopom po asfaltirani cesti.

Apartma št. 5 s površino 138,30m² sestavljajo razgledna galerija z kaminom, stopnišče preko katerega se dostopa v stanovanjski del z dvema dnevnima prostoroma, dvema kopalnicama s sanitarijami, v podstrešnem delu, pa so urejeni spalni prostori.

Ogrevanje je urejeno preko skupne drvarnice, z lastnimi merilniki porabe za posamezen del, ter se plačuje po dejanski porabi.

Za prehodna obdobja pa je nameščena klimatska naprava.

Vabljeni k ogledu in nakupu.

  Hiter kontakt

  Hestija BEST, Borut Ošlak s.p.

  Morda bi vas zanimalo tudi: