facebook pixel
mojikvadrati.com logo

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Goriška, Ajdovščina

69.500 €
= 489 €/m2*

Splošno

 • reorderVelikost (bruto): 142 m2
 • photo_size_select_largeParcela: 95 m2
 • date_rangeZgrajeno: 1995
 • date_rangeAdaptacija: 1998
 • reorderEner. izk. G

Podroben opis nepremičnine

Si želite svoje oaze miru v neokrnjeni naravi? Kotička, v katerem si boste odddahnili od prehitrega vsakdana in si vzeli trenutek samo zase in za svoje najbližje? V idiličnem okolju naselja Premeja se prodaja nedokončana vezana stanovanjska hiša, ki vas bo v trenutku prevzela.

Hiša ima poleg kleti z ločenim vhodom še dve nadstropji. V prvem nadstopju iz zaprtega vhoda vstopite v manjši predprostor, iz katerega sem vam pogled odpre v dnevno sobo, z manjšo teraso, na kateri boste s pogledom na ohranjen vodnjak lahko uživali v tišini. V ločenem prostoru, se v istem nadstropju nahaja kuhinja z jedilnico, ob stopnišču pa večja kopalnica. V drugem nadstopju je predvidena izdelava treh splanic s skupno kopalnico. 

Hiša je zgrajena iz betonskih blokov, na betonskih temeljih, notranje stene pa so obložene z dvojnim zidakom. Streha je lesena z opečnato kritino, kot so lesena tudi okna in vhodna vrata. Delno je izveden tudi razvod vode in kanalizacije v greznico, ostalo pa je prepuščeno vašim željam in domišljiji.

  Hiter kontakt

  Laura Samec

  EURO NINE d.o.o.