facebook pixel
mojikvadrati.com logo

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Koroška, Slovenj Gradec

698.000 €
= 2.029 €/m2*

Splošno

  • reorderVelikost (bruto): 344 m2
  • photo_size_select_largeParcela: 25000 m2
  • date_rangeZgrajeno: 2009
  • date_rangeAdaptacija: 2018

Podroben opis nepremičnine

EKSKLUZIVNO Luksuzna, popolnoma opremljena lesena hiša s pomožnimi objekti na 2,5 ha velikem zemljišču

Izjemna redkost na tržišču - luksuzna prostorna lesena hiša s sauno, popolnoma opremljeno letno kuhinjo, velikim žarom ter prostorom za druženje na 2,5 ha velikem posestvu.

Hiša se nahaja le 5 min vožnje od kraja Slovenj Gradec, kljub temu pa je popolnoma na samem v naravi, brez sosedov. Do posestva vodi zasebna asfaltirana cesta, ožji del posestva pa je ograjen, dostopen skozi daljinsko vodeno leseno zaporo.

Hiša je izjemno prostorna. V pritlični etaži se nahaja predprostor, pisarna, kopalnica, dodaten WC z umivalnikom, kuhinja, jedilnica, dnevna soba z izhodom na teraso, finska sauna ter velik letni vrt, ki se trenutno uporablja kot prosto za fitness. Bivalni prostori so ločeni s prekrasno lončeno pečjo, ki pozimi pričara res prijetno domače vzdušje.

Leseno stopnišče vodi v zgornje nadstropje, kjer se nahajajo glavna spalnca, garderobna soba, 2 otroški sobi ter kopalnica. Vse sobe ter tudi kopalnica imajo izhod na balkon.

Celotna hiša je podkletena, v kleti je prostor za toplotno črpalko, centralni sesalni sistem, več prostorov za shranjevanje ter velik prostor, ki se trenutno uporablja za namizni tenis, možno pa ga je preurediti v wellness ali fitness.

Ogrevanje je talno na toplotno črpalko zemlja-voda, kjer je potrebno pa so dodatno nameščeni radiatorji. Pri gradnji so bili uporabljeni naravni materiali kot sta les, glina, kar daje hiši posebno atmosfero. Veliko pozornosti je bilo posvečene detajlom, pohištvo je unikatno, izdelano po naročilu, po tleh je v bivalnih prostorih položen hrastov parket, drugod pa glinene talne plošče. 

Ob glavnem objektu sta še 2 pomožna in sicer avtentičen kozolec toplar ter star hlev, ki je bil z veliko domišljije skrbno preurejen v popolnoma opremljeno letno kuhinjo z velikim prostorom za druženje ob žaru in prekrasnim pogledom v naravo. V istem objektu se nahajajo še WC, velik prostor za shrambo ter delavnica.

Okolica objektov je skrbno negovana, tlakovanje je izvedeno z granitnimi kockami ter hrastovim lesom. 

Posestvo skupaj obsega 2,5 ha v enem kosu, ima popolno zasebnost,  kljub temu pa ste z avtomobilom v  5 minutah v mestu. Cesta je pozimi plužena.

Nepremičnina je edinstvena, vredna ogleda ter primera za zahtevne kupce. Prodaja se popolnoma opremljena.

Za dodatne informacije oz. ogled pokličite 031 39 33 38.

    Hiter kontakt

    Morda bi vas zanimalo tudi: