facebook pixel
mojikvadrati.com logo

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Savinjska, Braslovče, Šmatevž

750.000 €
= 1.667 €/m2*

Splošno

  • reorderVelikost (bruto): 450 m2
  • photo_size_select_largeParcela: 4040 m2
  • date_rangeZgrajeno: 2007
  • reorderEner. izk. B2

Podroben opis nepremičnine

Posredujemo pri prodaji večje, klasično grajene hiše na obrobju naselja Gomilsko v občini Braslovče. Hiša, ki stoji na veliki, ravni parceli pravilne oblike in ima 450 m2 bruto površine, je primerna za udobno življenje veččlanske družine. Celotna parcela je zazidljiva.

V pritličju hiše, ki je večinoma bivalno, se nahajajo dnevna soba z izhodom na veliko pokrito teraso in vrt, kuhinja z jedilnico, do katere se dostopa iz dnevne sobe, kopalnica, soba za goste, pralnica/likalnica, shramba ter kabinet.Iz kabineta lahko dostopamo do zastekljenega in ogrevanega zimskega vrta.

Celotni bivalni del v pritličju ter kopalnice v nadstropju imajo talno ogrevanje. V dnevni sobi pa se nahaja velika lončena krušna peč, ki v prehodnem obdobju služi kot alternativa talnemu gretju. Dnevna soba je na južni strani hiše, kar zagotavlja veliko svetlobe skozi cel dan.

Nebivalni del v pritličju je sestavljen iz garaže za dve osebni vozili, kurilnice s pečjo na kurilno olje in hranilnikom toplote ter delavnice z dostopom na vrt. Pred garažo je postavljen nadstrešek za 3 osebna vozila. Vse skupaj lepo povezuje hodnik, v katerem je nameščen tudi domofon s kamero.


Terasa in zastekljen zimski vrt sta orientirana na južno stran hiše, kar nudi večjo zasebnost ob preživljanju prostega časa.

V nadstropnem delu hiše, ki služi večinoma kot spalni del, se nahajajo dve veliki otroški spalnici z dostopom v skupno kopalnico (tuš kabina in turška savna), glavna spalnica z lastno kopalnico (masažna kad), večji delovni prostor – kabinet, garderobna soba in fitnes v katerem je finska savna. Nad nadstropnim bivalnim delom se nahaja še podstrešje, ki služi kot prostor za shranjevanje sezonskih stvari.

Pritlični in nadstropni del hiše lepo povezuje leseno stopnišče, ki je podnevi osvetljeno s stropnim svetlobnim jaškom.

Materiali uporabljeni pri opremljanju hiše so nadstandardni. Kuhinjsko pohištvo, spalnice in druge omare so izdelani po meri iz masivnega lesa slovenskega proizvajalca. Miza v jedilnici je kamnita. Kuhinja z vso pripadajočo belo tehniko (steklokeramična kuhalna plošča, pečica, pomivalni stroj) ponuja veliko delovnih površin, dodatno pa k temu pripomore kuhinjski otok. Svetila so znamke Rogaška Luminos.

Zunanjost:
Do hiše je dostop urejen po tlakovanem in osvetljenem dovozu. Obdaja jo nadstandardno hortikulturno urejen vrt z mnogimi različnimi rastlinskimi vrstami. Celotno parcelo obdaja ograja, ki je kombinacija betonskega zidu ter PVC letvic. Po obrobju parcele so zasajene tudi različne grmovne vrste in ciprese, ki poleg ograje še dodatno višajo stopnjo intimnosti. Na tlakovanem dvorišču je postavljen košarkarski koš.


Na severnem delu parcele, iz katere se pripeljemo na dovoz iz javne ceste, se bohotijo številne eksotične drevesne vrste iglavcev in listavcev, na južnem – bolj odprtem delu parcele pa prevladuje zelenica. Na južnem delu, na katerega lahko dostopamo tudi iz dnevnega prostora hiše skozi teraso, je postavljena vrtna lopa za shranjevanje vrtnarskega orodja. Terasa je dovolj prostorna in omogoča postavitev velike jedilne mize ter zunanje letne kuhinje.

Na parceli se nahaja tudi lasten vodnjak, iz katerega se lahko v poletnih mesecih koristi vodo za zalivanje vrta. Na robu vrta so vsi potrebni priključki za obratovanje bazena.

Celotno zemljišče okoli hiše je zazidljivo. Na območju se trenutno izvaja gradnja kanalizacijskega omrežja.

Oprema:

· + Priključek za vodovod in elektriko

· + Priključek za optiko

· + Peč na kurilno olje

· + Talno gretje, radiatorji

· + PVC okna z dvojno zasteklitvijo

· + Fasada z 10 cm izolacijo

· + Komarniki v vseh spalnih prostorih

· + Finska in turška savna

· + Strojna predpriprava za grajen bazen

· + Varnostne kamere

· + Alarm

· + Garažna vrata na daljinsko upravljanje

· + Vrata na dovoz na daljinsko upravljanje

Stroški:

· * Vodovod in odvoz smeti cca 30 €/mesec

· *  Električna energija cca 80 €/mesec

· * Kurilno olje cca 2500 l/sezono

· * Odvoz smeti cca 20 €/mesec

· * Trenutna poraba drv za krušno peč cca 4 m3/sezono

Infrastruktura:

· + AC priključek Vransko – 7 min vožnje

· + Pošta – 3 min vožnje

· + Trgovina – 3 min vožnje

· + Vrtec – 5 min vožnje

· + Osnovna šola – 2 min vožnje

· + Banka – 8 min vožnje

· + Ljubljana – 40 min vožnje

· + Celje – 15 min vožnje

Življenje v hiši, ki je naprodaj, bo ustrezalo vsakomur, ki mu veliko pomeni aktivno preživljanje prostega časa in življenje v bližini narave ter izletniških točk.

Prostorska umeščenost in orientacija bivalnih prostorov hiše nudi dovolj zasebnosti za prijetno preživljanje dni. Velika dodana vrednost hiše je lepo urejena okolica, ki jo lahko z malo domišljije in hortikulturnega znanja še dodatno uredimo in si s tem pričaramo življenje v pravi zeleni oazi, nedaleč od večjih mest.

Na željo prodajalca vas prosimo, da nas za voden ogled pokličete in z veseljem se zmenimo za termin, ki vam bo ustrezal.

Vabljeni!

    Hiter kontakt

    Bcaktiv, Bogdan Capuder s.p.

    Morda bi vas zanimalo tudi: