facebook pixel
mojikvadrati.com logo

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Ljubljana okolica, Vodice, Skaručna

200 €/m2

Splošno

  • photo_size_select_largeParcela: 5683 m2
  • codeŠifra: SK12_21AG

Podroben opis nepremičnine

SKARUČNA

parcele na sončni lokaciji, delno urejene meje, bližina AC Lj. – Šmartno in Vodice, primerna za gradnjo naselja za enostanovanjske objekte ali dvojčke, prodaja se izključno samo celota

Posredujemo pri prodaji večjega zazidljivega zemljišča v izmeri 5683 m² (delno kmetijskega – 1038 m², skupaj 6720 m²) na sončni lokaciji, na pretežno ravnem terenu, ki se nahaja med Vodicami in Šmartnem (Ljubljana).

Namenska raba: Podrobnejša namenska raba je SSs – urbana prostostoječa stanovanjska pozidava, primerna pa je za gradnjo enostanovanjske,  dvostanovanjske stavbe ali dvojčka, najmanjša površina gradbene parcele znaša 500 m² za enostanovanjsko stavbo, 800 m² za dvostanovanjski objekt in dvojčka.

Faktor zazidanosti parcele znaša 0,4; faktor zelenih površin znaša najmanj 10 %.

Oblikovanje objektov: 

Dovoljen so objekti tipa AE - nizki prostostoječi objekti. Razmerje stranic osnovnega dela stavbe je najmanj 1:1,2. Etažnost je največ P+1+M. Kota slemena strehe je do 10,00 m.

Strehe so simetrične dvokapnice z naklonom praviloma od 35° do 45° stopinj. Smer slemena je vzporedna z daljšo stranico.

Komunalna infrastruktura: Vso potrebno infrastrukturo komunalno za minimalno komunalno oskrbo je potrebno zgraditi, vključno z dostopno cesto. Stroške v povezavi komunalnega opremljanja zemljišč krije kupec.

Pogoji prodaji: Kupec ne plača stroškov posredovanja.

Za dodatne informacije in ogled smo vam na voljo.

    Hiter kontakt

    Aleksander Gantar

    Salomon nepremičnine

    Morda bi vas zanimalo tudi: