facebook pixel
mojikvadrati.com logo

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Savinjska, Velenje, GORICA

165.000 €
= 1.694 €/m2*

Splošno

  • reorderVelikost (bruto): 97.4 m2
  • expand_lessNadstropje: 1/14
  • date_rangeZgrajeno: 1978
  • date_rangeAdaptacija: 2019
  • codeŠifra: 317521

Podroben opis nepremičnine

VELENJE, GORICA

Komfortno 3 sobno stanovanje v tretji etaži v Velenju, neodvisno od dvigala, večkrat obnovljeno, nazadnje leta 2019 tudi s shrambo v kletni etaži. Vseljivo avgusta 2022.

V Velenju je naprodaj komfortno 3-sobno stanovanje v prvem nadstropju večstanovanjske stavbe na Gorici, od koder je dobra povezava za smer Slovenj Gradec in Celje. Do AC povezave je 20 km.
Večstanovanjska stavba je bila zgrajena leta 1978. V neposredni bližini je vrtec in osnovna šola, tudi trgovine in storitvene dejavnosti v bližini. Stanovanje ima zelo ugodno lego, locirano na koncu večstanovanjske stavbe, le na eni strani meji na sosednje stanovanje, s pogledom na tri strani neba (V, S, Z), neodvisno od dvigala.

Stanovanje tlorisne površine 97,4 m² obsega predprostor in hodnik, ločena WC in kopalnica, kuhinjo z jedilnico, dnevno sobo z ložo, spalnico z zastekljeno - zaprto ložo in večjo sobo. Kuhinja in jedilnica sta ločeni od ostalih prostorov. Stanovanju pripada še shramba v kletni etaži, za parkiranje pa je dovolj parkirnih mest v neposredni bližini stavbe oz. v garažni hiši.
Stanovanje je bilo večkrat obnavljano, leta 2009 je bila v celoti obnovljena kopalnica, zamenjana vhodna vrata in obnovljeni podi – parket, nazadnje osveženo leta 2019.  
Komunalna opremljenost: elektrika, daljinsko ogrevanje, T + M voda, kanalizacija, CaTV, telefon.
Vseljivo avgusta 2022.

Za več informacij pokličite na 041 624 775 in z veseljem vam bomo pomagali.

  • 1

Hiter kontakt

Morda bi vas zanimalo tudi: