facebook pixel
mojikvadrati.com logo

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Zasavska, Trbovlje, OKOLICA - DOBOVEC

148.000 €
= 705 €/m2*

Splošno

  • reorderVelikost (bruto): 210 m2
  • photo_size_select_largeParcela: 2391 m2
  • date_rangeZgrajeno: 1989

Podroben opis nepremičnine

TRBOVLJE, OKOLICA - DOBOVEC

V slikovitem, naravnem okolju krajinskega parka, na robu prijetnega, vzorno urejenega vaškega zaselka se nahaja moderno zasnovana hiša obkrožena s travnato, 2.391 m2 veliko parcelo, ki se deloma nadaljuje v gozd, prednja stran pa ponuja enkraten panoramski razgled na dolino in okoliško hribovje. Urejena hiša s trosobnim stanovanjem v nadstropju, z zelo prostorno teraso, s prelepim razgledom. Pritličje sestavljajo: prostorna dnevna soba, salon, sanitarije, druga kuhinja, tehnični prostori.

Za  sprejemljivo ceno se  vaša družina lahko preseli v prijeten, komforten dom, v hišo, z moderno razporedivijo, večji del dneva obsijano s soncem. Prednji del parcele- veliko dvorišče se na zadnji strani nadaljuje v enkratno travnato, deloma pogozdeno parcelo, raj za igro otrok in druge aktivnosti, druženje ter brezskrbno tekanje psov, dovolj tudi za mirno pašnjo konjiča.

Pritlični del stavbe  ima  tudi dovoljenje za opravljanje poslovne dejavnosti. 

V središču manjšega, prijetno urejenega zaselka, je lična vaška trgovina, pošta, poleg  se nahaja osnovna šola in vrtec, z otroškimi igrišči z igrali ter športna igrišča ter  avtobusna postaja-povezava z železniško postajo in Trbovljami. Odlična lokacija omogoča hiter dostop ( 4 km do železniške postaje, Trbovelj oz. glavne zasavske regionalne ceste ter slaba ura vožnje do Ljubljane.Medtem, ko se starši odpeljejo v službo, malčke oddajo v bližnji vrtec, malo starejši otroci pa mirno odkorakajo v šolo, še malo starejši pa se z avtobusom odpeljejo proti svojim obveznostim, kuža pa počiva ali teka po veliki hišni terasi in komaj čaka na povratek svojih družinskih prijateljev. Po dopoldanskih obveznostih se družina zopet zbere v povsem drugem svetu in zadiha ter se sprosti v čudovitem, naravnem okolju. Cerkvica in gasilski dom pa ohranjata vaški pridih in idiliko ter spomin na stare čase.

Lepa, primerno velika, svetla družinska hiša, z občutkom dobre energije, z odlično razporeditvijo in veliko, travnato, deloma pogozdeno parcelo sredi lepega naravnega okolja krajinskega parka.Prelepi sprehodi in izleti npr.do bližnjega  Kuma, pozimi pa smučanje na dveh bližnjih, manjših smučiščih ali tek na smučeh.

Vabljeni na prijeten izlet z ogledom nepremičnine.

    Hiter kontakt

    Morda bi vas zanimalo tudi: