facebook pixel
mojikvadrati.com logo

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Jugovzhodna Slovenija, Dolenjske Toplice

115.000 €
= 79 €/m2*

Splošno

 • photo_size_select_largeParcela: 1457 m2
 • codeŠifra: PZ00765KM

Značilnosti nepremičnine

  Podroben opis nepremičnine

  -

  V Dolenjskih toplicah,  nad termami in hotelom Balnea posredujemo pri prodaji odlično umeščene zazidljive parcele (sestavljene iz dveh parcel) z lastnim dostopom. Na parceli se že nahajata električni in vodovodni priključek, tako da kupec s tem ne bo imel dodatnih stroškov. Parcela ima izjemen razgled in sončno lego.

  Iz lokacijske informacije izhaja, da sta parceli umeščeni v območje stavbnih zemljišč, namenjenih za stanovanjskoo gradnjo, z možnostjo določenih spremljevalnih dejavnosti (po potrebi, kot izhaja iz lokacijske informacije). 

  Na parceli je možno zgraditi do dve enostanovanjski hiši ( minimalna gradbena enota je cca 700 m2) in do tri vrstne hiše (minimalna gradbena enota je cca 500m2). Dopustna je tudi gradnja objektov po pogojih za izgradnjo stanovanjskih hiš za izvajanje dovoljenih dejavnosti. Predvidoma je možno graditi 3 etaže, pozidanost s stavbami je dopustna od 20% - 50%.

  Za več informacij nas kontaktirajte. Za resne stranke je na voljo tudi lokacijska informacija in potrdilo o namenski rabi.

  Odlična lokacija, ugodna cena!

  Ena redkih parcel s takim razgledom!

  Več nepremičnin iz naše ponudbe si lahko ogledate na spletni strani: www.renex.si

  Za več informacij in BREZPLAČEN POSVET pri nakupu nepremičnine pokličite na 031 000 293!

  Hiter kontakt

  RENEX, Ksenija

  RENEX, Ksenija Mihajlović s.p.

  Morda bi vas zanimalo tudi: