facebook pixel
mojikvadrati.com logo

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Gorenjska, Tržič, Bistrica pri Tržiču, BEGUNJSKA CESTA

150.000 €
= 38,6 €/m2*
Kontakt
phonePokliči

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

  • photo_size_select_largeParcela: 3887 m2

Podroben opis nepremičnine

BISTRICA PRI TRŽIČU, BEGUNJSKA CESTA

Prodamo parceli velikosti 14 062 m2, od katerega je 3142 m2 zazidljivih. Ostala površina je gozd. Parcela je 1 km iz Bistrice na Begunsjki cesti s prekrasnim pogledom iz hribčka na jugo-zahodno stran. Ob parceli je potok kateri ne usahne preko leta. Primerno za večjo hišo ( vilo), večstanovanjsko hišo, dom za ostarele, lahko tudi industrijska poslovna stavba ( ribogojnica, predelovalna industrija. . .). Ugodno!

Kot že napisano prodajamo 14062 m² veliko posest, katero je sestavljeno iz dveh katastrkih parcel - zazidljivo je 3887 m², ostalo je gozdnata površina na griču hribčku, samo 1 km oddaljeno iz Bistrice. Voda, elektrika in komunala je ob parceli.

Lokacijska informacijo doovljuje tudi industrijsko gradnjo do 150 m², gostinstvo, lov, ribolov, trgovske in osebnostne dejavnosti, ter seveda stanovanjske stavbe s spremljajočimi dejavnostmi ( K+P+2E+M).

ZK je urejena. Nepremičnina je vredna ogleda in nakupa. Dokumentacijo za pridobitev gradbenega dovoljenja lahko vložite takoj!
Vabljeni na ogled!

Pogoj prodajalca je, da kupec plača polovico provizije od 4%,  v višini 2 % brez DDV. V kolikor prodajate tudi svojo nepremičnino in vam pri tem nudimo pomoč, se provizija ustrezno zmanjša.

Nakup nepremičnine preko naše agencije je varen, hiter, uredimo vam tudi kredit. Za vse dodatne informacije, oglede, smo vam kadarkoli na voljo, zato ne oklevajte in nas pokličite - 041 506-225 - Dejan!  Edinstvena in res ugodna priložnost!

    Hiter kontakt

    Vuitea d.o.o.

    Morda bi vas zanimalo tudi: