facebook pixel
mojikvadrati.com logo

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Ljubljana, Vič-Rudnik

950.000 €
= 7.037 €/m2*
Kontakt

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

  • reorderVelikost (bruto): 135 m2
  • date_rangeZgrajeno: 2021
  • codeŠifra: 2bfcf831

Značilnosti nepremičnine

  • Dodatno
    checkTerasa
  • Ogrevanje
    checkToplotna črpalka

Podroben opis nepremičnine

-

V zgornjem delu Rožne doline v zelenem pasu tik pod Rožnikom, kjer med drevesne krošnje reže Večna pot, ki se vije mimo živalskega vrta proti centru, nekje med zelenjem, streljaj od Biotehnične fakultete, diskretno obrnjena stran od ceste, stoji prekrasna sodobna večstanovanjska vila.Vila je umeščena v okolje s skrbnostjo in delikatnim urbanističnim občutkom za enovitost in skladje z naravo. Okoliška narava se zrcali v novodobni arhitekturi in leseni zasnovi.

V večstanovanjski vili se na idilični lokaciji v Rožni dolini nahajajo izjemno kakovostno zgrajena in novodobno zasnovana stanovanja. Nizkoenergijski objekt je zasnovan kot vila z devetimi stanovanji.

Vila izstopa zaradi elegantne kombinacije moderne arhitekture in lesenih tonov, ki se lepo poenoti z zeleno okolico. Tudi v notranjosti novogradnje so uporabljeni visokokakovostni materiali.

Nadstandardno stanovanje z ugodno J lego ima veliko svetlobe v vseh delih dneva, saj se svetloba zrcali tako ob vzhodnem, dnevnem kot zahodnem soncu.

Stanovanje z 119,80 m2 neto površine ima izjemen tloris, ki nudi veliko udobja in zasebnosti.

Stavbo odlikuje lesena skeletna konstrukcijska gradnja, ki se skupaj z uporabo materialov višje kvalitete prepleta v čudovit objekt. Sistem gradnje s križno vezanimi lesenimi ploščami x-lam nudi visok nivo bivanja in dobro energetsko učinkovitost. Poleg nadvse obstojnih vgrajenih materialov vilo odlikujejo tudi natančno izvedena dela vključno z vsemi strojnimi in elektroinštalacijami.

Fasada je prezračevana in nudi odlično izoliranost iz kamene volne s črnim voalom debeline 16 cm. Streha je ravna in delno pohodna z minimalnim padcem, zaključnim slojem z obsežno zazelenitvijo ter s predvidenim električnim ogrevanjem strešnih odtokov.

V vili je za ogrevanje poskrbljeno s talnim gretjem. Urejeno je centralno preko toplotne črpalke sistema voda-zrak, ki nudi izvrstno energetsko učinkovitost. V dnevno bivalnem delu stanovanj z izhodom na teraso, kjer so večje zunanje steklene stene po celotni višini prostora so vgrajeni talni konvektorji s prisilnim pretokom zraka.

Vljudno vabljeni na ogled!

 

 

 

Hiter kontakt

Rok Oberč

Rocco nepremičnine d.o.o.

Morda bi vas zanimalo tudi: