facebook pixel
mojikvadrati.com logo

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Ljubljana, Vič-Rudnik, Črna vas, LEPA LOKACIJA SREDI NASELJA

155.000 €
= 222 €/m2*

Splošno

  • photo_size_select_largeParcela: 699 m2

Podroben opis nepremičnine

ČRNA VAS, LEPA LOKACIJA SREDI NASELJA

v neposredni bližini mesta, ob zelenem pasu, na čudoviti, ves dan, osončeni lokaciji (jugozahodna lega), s prekrasnim pogledom na Ljubljansko barje, se nahaja zazidljiva parcela, ki omogoča gradnjo stanovanjskih objektov, urejen dostop z asfaltirane občinske ceste, vsi priključki, v neposredni bližini LPP in celotne mestne infrastrukture,

V neposredni bližini Ljubljane, na lepi, ves dan osončeni lokaciji s prekrasnim pogledom na Ljubljansko barje se nahaja, v celoti, zazidljiva parcela z vsemi priključki. Dostop je urejen z asfaltirane občinske ceste.

Lokacijska informacija omogoča različne možnosti gradnje enostanovanjskih, dvostanovanjskih stavb, gostinskih objektov, trgovin, pisarniških stavb, športnih objektov itn.

Neposredna bližina mestnega potniškega prometa (LPP). V okolici je veliko sprehajalnih poti in kolesarskih stez čez Krajinski park Ljubljansko barje. Poleg pa se prav tako gradi konjeniški klub ter kolesarska steza do Ljubljane.

Zemljišče in okolica je posebnost, ki omogoča umirjen način življenja v naravi, hkrati pa ponuja bližino celotne infrastrukture.

    Hiter kontakt

    SKYNEP nepremičnine d.o.o.

    Morda bi vas zanimalo tudi: