facebook pixel
mojikvadrati.com logo

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!
vio iconZa to nepremičnino je možen ogled v živo na daljavo. Več o VIO

Ljubljana, Center

850.000 €
= 4.047 €/m2*
Kontakt

Anica Paska Sešek

BAZA AGENCIJA d.o.o.

phonePokliči

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

  • reorderVelikost (bruto): 210.04 m2
  • expand_lessNadstropje: Pritličje/2
  • date_rangeZgrajeno: 2021
  • reorderStanje: Novogradnja
  • reorderOpremljenost: Opremljeno
  • reorderEner. izk. A1
  • codeŠifra: SP1346121968

Značilnosti nepremičnine

  • Dodatno
    checkTerasacheckPokrito parkiriščecheckParkiriščecheckDvigalo
  • Ogrevanje
    checkRekuperator
  • Luksuz
    checkLep razgledcheckBližina naravecheckZelo sončnocheckTip-topcheckDizajnerskocheckUmetniškocheckMirna lokacija

Podroben opis nepremičnine

Prodamo čudovito, arhitekturno in tehnološko dovršeno 4-sobno stanovanje v večstanovanjski vili, v neposredni bližini Botaničnega vrta in Golovca.

Prodamo čudovito, arhitekturno in tehnološko dovršeno 4-sobno stanovanje v večstanovanjski vili, v neposredni bližini Botaničnega vrta in Golovca. Odlična lokacija omogoča številne  aktivnosti za ljubitelje narave in športa. V neposredni bližini je na voljo potrebna infrastruktura.

Vila je zasnovana kot dvojček, sestavljen iz dveh enot, z ločenima vhodoma v pritličju. Stanovanje ima jugovzhodno lego in je izjemno svetlo. Pritlična etaža obsega predprostor, notranje stopnice in dvigalo (Schindler), ki vodi vse do strešne terase. Prvo nadstropje obsega dve otroški sobi, kopalnico s prho, skupni družabni prostor in utility. Glavna spalnica, kopalnica s prho, velik dnevni prostor (40 m2) s kaminom, kuhinjo ter jedilnico zavzemajo celotno drugo nadstropje, z izhodom na prostorno in sončno teraso. Steklene površine zagotavljajo obilo naravne svetlobe. V najvišjem nadstropju se razprostira razkošna strešna terasa, ki ponuja poglede na Ljubljanski grad, Golovec, proti Kamniškim Alpam in Krimu. Terasa z letno kuhinjo in masažno kadjo nudi enkraten intimen prostor za druženje in sprostitev. Stanovanju pripadata dve lastniški parkirni mesti.

Vila je zgrajena po najnovejših standardih pasivne gradnje z leseno oblogo iz sibirskega macesna in prezračevano fasado ter dosega energetski razred A1+ kar zagotavlja nizke obratovalne stroške.

Vsi prostori so ogrevani s talnim sistemom preko toplotne črpalke, s katero se ogreva tudi sanitarna voda. Prezračevalni sistem z rekuperacijo omogoča dovod svežega zraka v bivalne prostore (dnevna soba, spalnica, otroška soba) ter odvod odpadnega zraka skozi nečiste prostore (kuhinja, kopalnica).

Sistem pametnega doma ENTIAliving omogoča avtomatsko upravljanje razsvetljave, senčil in ogrevanja.

Vrhunski dizajn stanovanja in najsodobnejša tehnologija nudita veliko mero udobja, zavetja in zasebnosti ter hkrati povezanost z zunanjim prostorom. Elegantno stanovanje zgrajeno iz naravnih, ekoloških ter do človeka in okolja prijaznih materialov lahko postane vaš dom prihodnosti.

V primeru zanimanja nas kontaktirajte; Agentka Ana Paska Sešek, Tel: 00386-40-626-216; E-mail: [email protected].

Lepo vabljeni k ogledu.

vio iconZa to nepremičnino je možen ogled v živo na daljavo. Več o VIO

Hiter kontakt

Anica Paska Sešek

BAZA AGENCIJA d.o.o.

Morda bi vas zanimalo tudi: