facebook pixel
mojikvadrati.com logo

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!
vio iconZa to nepremičnino je možen ogled v živo na daljavo. Več o VIO

Savinjska, Žalec, Zabukovica

24 €/m2

Splošno

 • photo_size_select_largeParcela: 5151 m2
 • codeŠifra: PP83

Značilnosti nepremičnine

  Podroben opis nepremičnine

  Osnovno o nepremičnini: Nepozidano stavbno zemljišče v okolici Žalca predstavlja izjemno investicijsko priložnost zaradi velikega povpraševanja po novogradnjah. Na parceli velikosti 5.151 m2 je gravna prednost, da za pridobitev gradbenega dovoljenja ni potrebno sprejeti OPPN, na njej pa je možno graditi eno-, dvo- ali štiristanovanjske objekte. Prodajna cena je  24 EUR/m2.

  Lokacija: Nepremičnina se nahaja na območju Žalca. Lokacija ponuja zasebnost, odmaknjeno od mestnega vrveža, v umirjenem naravnem okolju. Neposredna okolica vsebuje vse osnovno potrebne storitve in dejavnosti (Osnovna šola, vrtec, pošta, trgovina - Mercator, itd.), od avtocestnegih priključkov Šempeter (smer LJ) in Žalec (smet MB) le 9 km vožnje.

  Dodatne informacije: Za več informacij o zemljišču nas kontaktirajte (pregled zemljišča, lokacija, komunalna oprema, predlog za investitorje - umestitev na zemljišče, seznami kvadratur in vizualizacije ali morebitno vprašanje). V primeru resnega interesa organiziramo tudi ogled zemljišča v naravi in/ali brezplačen posvet s projektanti.

  Poskrbimo za VAREN NAKUP in CELOTNO PODPORO v postopku nakupa nepremičnine. Oglede in sestanke izvajamo v skladu z določili NIJZ in le po predhodni najavi. 

  vio iconZa to nepremičnino je možen ogled v živo na daljavo. Več o VIO

  Hiter kontakt

  Morda bi vas zanimalo tudi: