facebook pixel
mojikvadrati.com logo

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Ljubljana, Moste-Polje, BTC, LETALIŠKA

391 €/m2

Splošno

  • photo_size_select_largeParcela: 4553 m2
  • codeŠifra: V191

Podroben opis nepremičnine

BTC, LETALIŠKA

LJUBLJANA, BTC – Letališka – zazidljivo zemljišče v gospodarski coni

INVESTICIJSKA PRILOŽNOST za večji ali več manjših poslovnih objektov!

Posredujemo pri prodaji 4.553 m² velikega zazidljivega zemljišča, skupaj z pripadajočimi solasniškimi deleži na dovoznih parcelah, na odlični lokaciji, v industrijski coni BTC. Lokacija je primerna za številne dejavnosti, dostop do parcele je urejen iz na novo urejene Letališke ceste s krožišči. Ker se gospodarska cona še dodatno opremlja z infrastrukturo, bo v kratkem do zemljišča omogočen direkten dostop iz nove ceste, ki se gradi med gospodarsko cono BTC in Vojašnico Edvarda Peperke. Prav tako se gradi nov uvoz/izvoz iz obvoznice, kar bo v bodoče pomenilo še boljši dostop do novih poslovnih zgradb.

Za potrebe prometnih povezav med urbanim delom mesta in gospodarsko cono se predvideva izgradnja dveh tunelskih povezav med Letališko in Zaloško, od katerih bo ena v bližini tega zemljišča, kar bo omogočilo bodočim zaposlenim hitro dostopnost.

Parcela je pravokotne oblike in se jo lahko na željo novih lastnikov razdeli na več manjših. Meje parele so urejene, prav tako vse potrebne služnosti. Pridobljena je nova lokacijska informacija z dne 3.1.2022, ki je na vpogled na voljo pri nas v pisarni in dovoljuje gradnjo objekta velikega merila oz. tehnološke stavbe. Višina venca objektov v notranjosti območja (v smeri proti Vojašnici Edvarda Peperka) je največ 40m.

Vpis v ZK je urejen.

Vsa nujna, pa tudi nenujna infrastruktura je novim lastnikom ali bodočim uporabnikom na voljo v neposredni bližini.

Zemljišče bo na voljo novemu lastniku takoj po zaključenem prodajnem postopku! Zaradi velikosti zemljišča se lahko več interesentov odloči za skupen nakup in razdelitev zemljišča glede na želje in potrebe. Lastniki so pripravljeni zaključiti posel z enim ali več kupci, vendar pod pogojem, da se proda celotno zemljišče naenkrat.

Okvirna ponudbena cena zemljišča znaša 391,00 EUR/m² povečana za pripadajoči DDV.

Lepo vabljeni k ogledu in nakupu!

Cena: 391,00 EUR/+ DDV

Koda: V 191

Naročitelj kot pogoj za sklenitev prodajne pogodbe izpostavlja, da mora kupec poleg plačila dogovorjene kupnine, prodajalcu povrniti polovico stroškov, ki so nastali s prodajo nepremičnine.

    Hiter kontakt

    Morda bi vas zanimalo tudi: