facebook pixel
mojikvadrati.com logo

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Zasavska, Zagorje ob Savi, Šentlambert

94.000 €
= 392 €/m2*

Splošno

  • reorderVelikost (bruto): 240 m2
  • photo_size_select_largeParcela: 915 m2
  • date_rangeZgrajeno: 1968
  • reorderEner. izk. F

Podroben opis nepremičnine

ŠENTLAMBERT

Če se želite preseliti v mirno in prijazno okolje, v hišo na koncu urejene vasice lahko to sedaj uresničite. V visokem pritličju in nadstropju sta dve trosobni stanovanji, v mansardi pa se da urediti še kakšen prijazen kotiček. V kletnih prostorih s posebnih vhodom( tudi z notranjo povezavo) je bila včasih vaška trgovina. Prostore lahko uporabljate po svojih željah in potrebah : prostori za razvedrilno dejavnost ali za igranje otrok, telovadnica s savno, dodatno stanovanje, dejavnost...

Na hiši je bila zamenjana strešna kritina ter večje število oken. Notranjost je v fazi obnove: v glavnem je bil odstranjen star, odvečen material tako, da se počasi lahko začnejo prava obnovitvena dela.Hiša in   ravno prav veliko  pripadajoče zemljišče stojita na koncu majhnega vaškega zaselka in sta ves dan obsijana s soncem ( seveda kadar ne dežuje), v okolici pa se odpira  čudovit pogled na idilično naravo. 

Iz podružnične, vaške šole, ki slovi po svojem dobrem delu, se sliši radostno veselje otrok, ki jim  učiteljice na prijazen način razlagajo šolsko snov in druge lepe stvari. Verjetno v vaškem gasilskem domu poleg skrbi za varnost priredijo tudi kakšno veselico. Zaselek ima tudi avtobusno povezavo.

Poleg vseh zadovoljstev, ki jih daje bivanje v tem domačem, prijaznem, sproščujočem okolju, je tudi prometna povezava ugodna. Ko se  motor ravno ogreje, ste po sedeminutni vožnji, po urejeni asfaltni  cesti skozi slikovito naravo že v Zagorju, vožnja do Ljubljane pa še nadalnjih 40 minut. Vožnja nazaj pa se zdi nekoliko krajša saj komaj čakate, da se vrnete v prijazen in pomirjujoč dom, da vam otroci veselo povedo kaj so se tisti naučili in da razveselite domačega psa s svojim prihodom.

Izberite si lep, sončen dan in se pridite prepričat, da je res lepo.   

    Hiter kontakt

    Morda bi vas zanimalo tudi: