facebook pixel
mojikvadrati.com logo

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Ljubljana, Moste-Polje, Sp. Kašelj

1.390.000 €
= 3.475 €/m2*

Splošno

  • photo_size_select_largeParcela: 4759 m2
  • date_rangeZgrajeno: 1997
  • reorderEner. izk. D
  • codeŠifra: PH10380KZ

Podroben opis nepremičnine

OBROBJE LJUBLJANE

Luksuzna hiša z bazenom

Nepremičnina v Kašlju predstavlja enkratno priložnost za nakup hiše, ki zaradi svoje velikosti, lege in razporeditve prostorov omogoča udobje in obilo zasebnosti, hkrati pa enostaven dostop do vse pomembne infrastrukture, od ljubljanske obvoznice pa je oddaljena le 2 kilometra.

Hiša stoji na parceli velikosti 4.759m², ki predstavlja deloma zazidljivo in deloma kmetijsko zemljišče. Grajena je kvalitetno protipotresno. Hiša je orientirana Vzhod – Zahod, zaradi razporeditve prostorov pa vzhodno sonce pozimi osvetli in ogreje tudi zahodni del hiše. Poleti, ko je lok sonca višji, pa hiša znotraj ni osončena.

Na zahodnem delu hiše se nahaja prostorna terasa. Okolica hiša pa je lepo urejena in predstavlja okrasni parkovni vrt, s prijetno, stilsko zasaditvijo, staro 20 let. Poleg okrasne zasaditve, je na parceli tudi sadno drevje, jagodičje ter dva zelenjavna vrtova za samooskrbo.

Na vrtu pred hišo je zidan bazen  velikosti 10x5m. Bazen je obdan s folijo, porfido obzidava. Ob bazenu stoji zunanji tuš. Do bazena so napeljane vse potrebne napeljave, bazenska voda pa se lahko ogreva preko napeljave v hiši. Bazen je osvetljen od znotraj, okrog bazena je vrtna razsvetljava.

Ob hiši se nahaja lesen objekt velikosti cca 60m² (P+M), namenjen hrambi vrtnega pohištva. Lesen objekt ima tudi pesjak, ob njem pa se nahaja lesen nadstrešek z letno kuhinjo in parkirnim prostorom za dva avtomobila.

Za polnjenje bazena in zalivanje vrtov, je na parceli lastna vodna vrtina.

Ogrevanje je urejeno preko toplotne črpalke, v kurilnici se nahaja tudi peč na tekoča goriva in dve cisterni. Ogrevanje je talno in radiatorsko v pritličju objekta in radiatorsko v kleti in v nadstropju. V osrednjem bivalnem prostoru, ki se nahaja v pritličju, je odprto-zaprt kamin.

V bivalnih in spalnih prostorih so nameščeni komarniki.

Hiša je kvalitetno protipotresno grajena in  stilsko opremljena z lesenim pohištvom. Etažnost hiše je K+P+M. Nosilne stene so debeline 19cm, s slojem toplotne izolacije in porolitom. Vhodna vrata so lesene izvedbe z zasteklitvami. Večina oken je lesenih z dvoslojno termoplin zasteklitvijo in senčenjem z notranjimi žaluzijami.

Klet:

V kleti hiše se nahaja bivalni apartma s samostojnim vhodom (36,9m²), garaža za dve večji vozili z dvižnimi vrati (41,3m²), kurilnica z napeljavami, dvema cisternama in bojlerjem ter shrambo z orodjem in veliko odlagalne površine (21,7m²), kopalnica (10,2m²), garderobna soba (9,3m²), vse skupaj pa povezuje prostoren hodnik. V kleti, razen v apartmajskem delu, je po tleh položena keramika, prav tako v stopnišču, ki vodi iz kleti v pritličje. Ograja na stopnišču je lesena. Ogrevanje je radiatorsko.

Pritličje s teraso:

V pritličju se nahaja velik osrednji dnevno bivalni prostor (86m²), ki obsega kuhinjo, jedilnico, dnevno sobo s kaminom in izhodom na prijetno teraso ter zimski vrt. Pohištvo v kuhinji je bilo izdelano po meri, les je češnja, kuhinjske obloge so iz marmorja.Terasa, na katero se dostopa iz bivalnega prostora, je tlakovana in orientirana na zahod, nadaljuje pa se v zeleno površino pred hišo. V pritličju, se poleg bivalnega prostora nahajajo še prostoren hodnik (25,8m²), manjša kopalnica z wc-jem (3,5m²), velika knjižnica (23,5m²) z izhodom na balkon, pisarna oziroma soba za goste (13,4m²) in utility s hladilniki, pralnico in odlagalnimi površinami (16,5m²). Po tleh je položena keramika, ogrevanje je talno in radiatorsko, v dnevnem prostoru pa je nameščen tudi kamin. Stopnišče, ki vodi v nadstropje je leseno, prav tako ograje. Nameščena pa je še zaščitna ograjica za otroke.

Nadstropje:

Mansardni del predstavljata prostoren hodnik z lesenim stopniščem (25,8m²), dve veliki sobi (33,6m² in 29,6m²) z izhodom na skupno teraso (12,43m²), ki je še neizdelana. V nadstropju je poleg dveh sob in kopalnice (9,3m² – vzidana kotna kad obložena s keramiko, vendar brez sanitarne keramike), večji (starševski) apartma, ki predstavlja spalnico z delovnim kotičkom (36,9m²), garderobo (9,36m²), veliko izdelano kopalnico (10,72m²) in ima izhod na balkon. Iz mansarde je tudi dostop na podstrešje, po spustnih stopnicah. Po tleh je, razen v kopalnicah, položen parket.

Prevzem nepremičnine je možen takoj. Ima urejeno dokumentacijo. 

Pogoj prodajalca za nakup nepremičnine je, da kupec prevzame plačilo 2% davka na promet nepremičnin. 

Za več informacij in oglede , vam je na voljo Karmen Vidmar +386 51 686 320 ali Katja Zupan +386 40 783 383 ; karmen.vidmar@media-nepremicnine.si

Stranke prosimo, da se najavijo na ogled in si nepremičnine ne ogledujejo sami. 

    Hiter kontakt

    Morda bi vas zanimalo tudi: