facebook pixel
mojikvadrati.com logo

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Podravska, Miklavž na Dravskem polju, Miklavž na Dravskem Polju

390.000 €
= 975 €/m2*

Splošno

  • reorderVelikost (bruto): 400 m2
  • date_rangeZgrajeno: 1975
  • date_rangeAdaptacija: 2009
  • reorderEner. izk. C
  • codeŠifra: EP-1578-17

Podroben opis nepremičnine

MIKLAVŽ NA DRAVSKEM POLJU

Samo streljaj iz Maribora v Miklavžu prodamo večjo stanovanjsko poslovno hišo z dvema stanovanjema , pisarnami v pritličju in velikim tlakovanim dvoriščem. V pritličju se nahaja pet svetlih  opremljenih pisarn v skupni velikosti cca.130 m² . Pisarne so velikosti 14,50 m²; 17,6m²;12,6 m²; 16,8 m²; 10,5 m²; k pisarnam spada še prostor z mini kuhinjo in ločenimi sanitarijami za oba spola ter hodnik. V pritličju se nahaja  opremljeno dvosobno stanovanje velikosti 60 m² z lastnim ločenim vhodom , v nadstropju  večje trosobno stanovanje prav tako moderno opremljeno ( 150 m²) in pa pokrita terasa in neobdelan prostor , kjer se po želji lahko uredi še eno dvosobno stanovanje. Spodaj je  klet s kurilnico velikosti cca.60 m².

Povsod po hiši je urejeno talno ogrevanje preko kvalitetne globinske toplotne črpalke . Okna in vrata so AJM termopan , celotna hiša je oblečena v 16 cm demit fasado , izolacija je odlična ,stroški ogrevanja so zelo nizki. Hiša je bila leta 2009 obnovljena v celoti od strojnih instalacij , do notranjih zidov, vodovoda , kumunikacij , vgrajeni so kvalitetni materiali. Streha je nova , prav tako je na novo urejeno okolje , tlakovano dvorišče in ustrezno ograjeno. V pisarniških prostorih se je izvajala storitvena dejavnost za potrebe bank, kar je zahtevalo posebno skrbno opremljenost in ustrezno varovanje , ki je urejeno tudi za bodoče stranke. Odlična lokacija ob mestni vpadnici , pa vendar  mirno okolje omogoča kvalitetno delo s strankami , obenem pa nudi dovolj možnosti za sprostitev po vsakdanjem delu. V bližini so trgovine , šola ,vrtec  in pa vedno zeleno Pohorje , ki vabi na dolge sprehode in športne aktivnosti za vašo telo in dušo. 

PRIBLIŽAJTE SVOJO DEJAVNOST ŠTAJERSKI PRESTOLNICI IN SI USTVARITE PRIJETEN DOM ! POMAGAMO PRI ODPRODAJI VAŠE NEPREMIČNINE IN UREDITVI FINANCIRANJA - Emil, Agenti nepremičnine 040 818 849

 

  • več parkirnih mest
  • balkon, terasa
  • talno ogrevanje, zemeljski plin, ogrevanje s toplotno črpalko

Hiter kontakt

Emil Pintarič

Agenti nepremičninsko posredovanje, d.o.o.

Morda bi vas zanimalo tudi: